Роман Метельський | 13 Червня 2011, о 14:14 |
---|---|
Засновник порталу |
Про який КУРАЖ мова? Так, часто коли їду до незнайомих музикантів, готуюся до гіршого і беру зі собою потрійний запас апаратури. Окрім цього завжди працюю зі звукорежисером. Біда, так би мовити, навчила. Але, попри це, дуже поважаю роботу музикантів. Особливо коли працюють профіки. Респект. |
SHARIK | 13 Червня 2011, о 18:32 |
Модератор |
В кожній отарі є своя вівця ( блондинка) , в кожнім лісі вовк. І якби наших зазрісників печінка більше боліла від киру, а не від злості - п. Роман не тягав би бус апаратури, не лилась би жовч одних на других. Вихід один СПІЛКУВАННЯ!!! Сумніваєшся - найди номер телефону, поспілкуйся, а потім роби висновки, з чим і з ким маєш працювати. Це стосується всіх і музикантів і ведучих. Бутьде говорящими!!!!! |
Володимир Боршош | 16 Червня 2011, о 15:04 |
Користувач |
Вельмишановні музиканти і тамади! Діло в тому що ми робимо одну справу - догодити клієнтам і на кожному міроприємстві повинен бути тандем - музиканти+тамада+фото-відео+кухня. Якщо все це працює чітко - задоволені всі. Якщо якесь кільце цього ланцюжка рветься - інші повинні згладити ситуацію. Наприклад - на 10-ту вечора має кухня винести гаряче, а вони не встигають. Щоб не було паузи - музиканти продовжують грати, або тамада підхоплює....І так далі. |
SHARIK | 21 Червня 2011, о 09:39 |
Модератор |
Не знаю куди написати своє "враженя" від роботи тамади, але думаю що можна і сюди. 18.06. граєм "дворянську" халтуру. Тамада поводить конкуси, приймають участь мужчини. Вже після проведення конкурсу "переможці" вимагають призів. Тамада веде за столик для музикантів ( хто не знає - пояснюю, на Тернопільщині викладають столик біля музикантів де вони грають, мінімальна перекуска, вода горівка) і наливає " призові 100 гр.". За 15 хв "переможці" змітають все з стола, ні бутилок, ні стаканів. І коли ми після ще двох годинної роботи попросили в старости води дві бутилки, він прийшов, подивився на той бардак то висловися добірним руским матом. Музикантам знову прийшлось виправдовуватись, а тамада пішла готувати нове " шоу", щей обідилась. |
Ігор Борик | 18 Січня 2012, о 09:13 |
Користувач |
На мою думку тамада на весіллі це зайве, надивився я на них. нікого не хочу обідити але це моя думка - тамада тільки заважає, деколи щей нервує. А на рахунок чи брати кошти - звичайно брати. Я наприклад також завжди питаю чи буде тамада, якщо так то стараюсь людей відмовити від такого безглуздного вчинку. |
Віктор G. | 18 Січня 2012, о 09:49 |
Користувач |
Дещо дивна позиція, на мій погляд. Тамаді ми завжди раді, завжди допомагаємо, чим можемо. (Десь тут темка завалялась, заглохла, на жаль: (http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/3754/...) |
Roman_Zyvograj | 19 Січня 2012, о 11:21 |
Користувач |
Ігор Борик, я не заперечую, що тамади (доречі як і музиканти) бувають різної кваліфікації. Тому замовник на такі речі мусить зважати. А з другої сторони, що заважає тамаді сказати господарям - "Для чого вам ті музиканти. Доплатіть мені, та я вам за ті гроші прокручу таку саму дискотеку з маршами, Многая літа, Горіла сосна і т.д." Як вам таке? А щодо грошей, то кваліфіковані, порядні ведучі завжди мають свій апарат, також і свого оператора, котрий і мікрофон підстроїть, і музичку потрібну поставить. Таких ціную і поважаю. Надіюсь, що нікого не образив. |
Роман Метельський | 19 Січня 2012, о 16:31 |
Засновник порталу |
Гм.. жогного разу мені ніхто з музикантів не казав що я зайвий на весіллі. Мабуть щось не так роблю... Стосовно А з другої сторони, що заважає тамаді сказати господарям - "Для чого вам ті музиканти. Доплатіть мені, та я вам за ті гроші прокручу таку саму дискотеку з маршами, Многая літа, Горіла сосна і т.д." - можна й таке робити ведучим. Але все залежить від рівня ведучого та музичного колективу. Професійні музиканти повинні добре робити свою робота, а ведучий - свою. Тоді буде гарне свято і мир та спокій. |
Юрій Бульбах | 19 Січня 2012, о 16:48 |
Модератор |
Адекватний музикант про адекватного ведучого таке сказати і не може. І екстраполювати свій бідний досвід роботи з тамадами на всю галузь як мінімум некоректно. Тим більше, що те, що бачуть музиканти в день весілля - це лише вершина айсберга роботи тамади. Я також ще не чув ні від музикантів ні від молодят, що я зайвий на весіллі, може це тому, що ти мене навчив щось "не так" робити? ;) Наприклад на одному з останніх весіль мені музиканти сказали "добре, шо тебе молодята взяли, бо ми хоч і самі можемо вести, але так ми б не змогли і замучились би більше і заробили б не набагато більше." Ще й один з музик був хворий і захрип, тож ледь співав, додаткові балачки йому були нідочого:) Тож, підсумовуючи, професіонал професіоналу допомагає, а не шкодить. |
Ігор Борик | 19 Січня 2012, о 22:49 |
Користувач |
Нікого не хотів обідити. Це є моя думка ( читати навчись ), я маю право на свою думку і поважаю думки інших. Ви можете бути не згодні з моєю думкою а я з вашою, це нормально. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти