Василь | 7 Червня 2011, о 20:55 |
---|---|
Користувач |
А ось тут п.Роман правий!А чого Ви "печете" до ранку безкоштовно?Вас замовили на добу,скажімо,а там пішов інший відлік часу.Повторю,що п.Роман правий,він виконав свою роботу,а там дальше,хлопці,шо ума нема?Не ображайтесь! |
igora-labuh | 7 Червня 2011, о 21:38 |
Користувач |
П. Василь, вибачте, ума в нас достатньо. В нас так заведено, що весіля закінчуєтся тоді коли скаже замовник, а не коли захочуть музики. Проблема виникає тоді, коли часові пояси тамади і музикантів не співпадають. Пропоную залишати СОСНУ І МНОГАЯ ЛІТА музикантам, або разом закінчувати весілля. |
Василь | 7 Червня 2011, о 23:02 |
Користувач |
Ігор!Чесне слово,покладу руку на серце-не хотів Вас образити!Якось дійсно,з тамадами домовляйтесь.У кожного свої звичаї.Перепрошую ще раз шанованих музикантів і особисто Вас Ігоре за некоретність!Я не знав Ваших звичаїв... |
Богдан Іванишин | 8 Червня 2011, о 00:34 |
Адміністратор |
Пане Ігор! Ну чесне слово, шкода мені Вас!!!!!!Получається що то не робота а "Здача крові"! !!! Мусите питання ставити з такими "господарями" - РУБА!!! То як так може бути - "Коли скаже господар"??!! А як шо він скаже в 9 00 ранку?? Ну жалко мені Вас! А тамада дійсно тут не винен! Він закінчив обряд і гайда! Все по закону! Правильно! Як правило після 02.00 публіка вже стає некерованою до конкурсних забав, тому тамади і мудро роблят жи то всьо спокійно закругляют і гойра! А Вам пане Ігор "настоятельно" рекомендую якось потихенько, толерантно міняти ті дурні традиціїї господарів! Ну приміром працюємо до 03. 00 і баста! А там по домовленості! А саме ліпше моя Вам порада( так багато зара роблят, в тому числі і ми) З 02.00 дискотека і всьо! Най сі бавлят! Я Вам скажу чесно жи після 2 ой год та дисотека досить актуальна бо вливає деяку "свіжість" в хід забави! Бо як правило як би хто гарно не співав за 6 - 8 годин "жив" музики то троха "нагружає" людей тембрально! (Звичайно мова не йде про "клубняк" а про саму поширену попсу - українську, зарубіжну, російську) Отака моя Вам порада бережіт себе бо ми є всі потрібні людям, яким дарим - добро, прекрасне, гарний настрій і т д!!!!!! А деякі такі "ГОСПОДАРІ" зловживают нашим талантом! Вибачте за ОФ ТОП! Всім парнусу!!!!!!! |
Роман Метельський | 8 Червня 2011, о 00:43 |
Засновник порталу |
Як на мене - то знімання вельона і "многая літа" - це останній офіціоз на весіллі. Тому часто трапляється, що молодята самі хочуть пошвидше закінчити цей обрад щоб потім могти розслабитись. Стосовно традицій довгих весіль - ще 5 років дому у Львові теж практично кожне весілля то була "здача крові". І я сидів з музикантами до кінця. Але потроху, всі разом в купі з відеооператорами (вони до речі, працюють найдовше) ту традицію переламали. Добре це чи зле - час покаже. Бо шось за останні два-три роки весілля вже дуже почали скорочуватись. Так і до європейського варіанту не довго - а там весілля 4 години. Каса буде вже не та ((( |
Богдан Іванишин | 8 Червня 2011, о 00:59 |
Адміністратор |
Пане Роман я думаю що нам то не грозить. З нашим колоритом "українського весілля" все буде як і було! Бо ми любим смачно "пожерти"(3 столи як мінімум),, потанцювати, побавитись і т.д ! А саме найгірше (В нашому варіанті воно найліпше) то "пиха" нашої ментальності! Бо як то - в Миколи весілє то там було всьо!!! Музика, Тамада, 3 столи, салюти, гуляли до третої рана!!!! :)) Нам то на користь!!! |
igora-labuh | 8 Червня 2011, о 09:17 |
Користувач |
Файно, хлопці, пиште про закінчення весіля в ресторані, але нагадаю що люди бавлятся і по глибоких селах. І ми не перебераєм, а їздимо туди регулярно. А там ситуація інша. Вуйко з села гнув плечі на полі, ледве нашкрабав $, щоб зробити доні чи синові весілля. Запросив файних музик. А тут воні кажуть шо грають но до 03.00. В ліпшім випадку не доплатить, а можна приїхати додому з ближнім світлом під оком, або куском арматури в динаміку. А всьо буде добре якшо зранку по селі поженуть чергу корів і музики заграють їм марша. Оплата і гарний баламут гарантовано. І так два дні. Хлопці, кидайте ресторани, попробуйте трохи екстріму! |
Богдан Іванишин | 8 Червня 2011, о 11:38 |
Адміністратор |
Да! Тяжко! Шо тут скажеш! |
Василь | 8 Червня 2011, о 12:12 |
Користувач |
Ви п.Ігоре не ображайтесь на хлопців.У кожного свої думки.Я теж іжджу по халтурам і то ,як кажуть,найнявся,то будь добрим.Просто у кожного свої звичаї.Нам легше-ми можемо закінчити весілля максимум о першій годині ночі.Удачі Вам і терпіння! |
romamuz | 8 Червня 2011, о 19:17 |
Користувач |
Взагалі то все просто, якщо весіллє починається о 14:00 то і закінчується воно о 02:00, а коли поч. о 18:00 то відповідно закінчується о06:00, тобто хід весілля передбачає 12-14годин і крапка, бо більше люди не можуть. Але ще є таке діло, як водити слона та шуміти біля хати. І чим раніше починається весілля, тим для нас краще. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти