Вадим | 1 Червня 2013, о 13:56 |
---|---|
Користувач |
Причому тут підсилювач і т.п. Я порівнюю бренди Англійця з БІГом. Англієць 400 $ а БІГ 90$ Ще раз кажу -різниця в грошах. А пульт до чого тут? Ну Берінжер.І взагалі Запам"ятайте, до 2000 гр , ніяка фірма пультів не замінить ЛЕГЕНДАРНУ ЕЛЕКТРОНІКУ ПМ -01. А вже за 2000 -не знаю. Вибачте,що з"їхав з теми. |
Віталік Вус | 4 Червня 2013, о 00:54 |
Користувач |
При чому підсилювач?!Та при всьому...Пояснюю:почепи на підсилювач SoundKing акустику EV,то звук буде сАме Soundking,то ж загальновідомі речі.Та ж історія з фіговеньким мікшером.Того і запитав про підсилювач,бо підозрюю,що через нього "дорогий англієць" звучить так же,як і BIG,до речі дешевший більш ніж в 4 рази... |
Studio | 4 Червня 2013, о 15:12 |
Користувач |
Причому тут підсилювач і т.п..... ????? |
Віталій Коваль | 31 Серпня 2013, о 00:47 |
Користувач |
хороші динаміки на поганому пульті та підсилювачі звучатимуть не дуже краще ніж дешеві.Це для простого пояснення. |
la1la2buh3buh4 | 12 Січня 2016, о 10:33 |
Користувач |
|
Вадим | 16 Січня 2016, о 06:02 |
Користувач |
Пульт маю Берінжер 1998р.в. Підсилювач ТСМ (доречі теж не поганий) І те про що я казав то різниці ніякої не чую до сих пір. Що Біг, що англієть -один чорт. Тільки купа розмов та різниця в грошах. Біг, це те,що можна купити , -відбити за нього потрачене,-заробити на ньому та далі заробляти !!! |
Ivan2912 | 16 Січня 2016, о 11:01 |
Користувач |
А кайф на чому лапати? Завжди є різниця якщо колоноки,підсилювач, пульт-щось з фірми, ну а якщо один динамік то нічого недасть, ПЕРЕВІРЕНО !!! Класний апарат для того і купляється щоб ти відпочивав коли лабаєш і насолоджувався звуком. А ото бумкання хай молоді слухають якщо їх це задовільняє, |
bodja bear | 21 Січня 2016, о 11:25 |
Користувач |
Корг І30 щиро заздрю вашій неприхотливості...мені би так |
Вадим | 22 Січня 2016, о 13:41 |
Користувач |
Вы тут ещё и глухие оказывается.... Я про одно а вы даже и не слышите о чём речь. |
bodja bear | 24 Січня 2016, о 03:27 |
Користувач |
А ви там єщьо і затянуті слєганца ,я до вас норомально балакаю а ви як дитина мала обіжаєтесь....не по пацанячому ,я як починав свою феєричну карєру то в мене був пульт ТСМ ,два самопальні підсилювачі і дві пари колонок , самопальних роблених на око ,в одних стояли луганці в інших Ейчі Ейчі англійці і я вже тоді різницю чув...я вже не кажу про те коли перший раз відіграв на позичиних майстрових колонках на еміненсах і вже тоді на своєму пульті берінжер,в мене світ з ніг на голову перевернувся... ТОму і заздрю бо неможу на гімні працювати а хотілось би...бо я далеко не олігарх....інколи підміняю колєгу в барі ,виручаю, скулю під фанєрки з важним виразом морди лиця,в нього Стаджі там стоять активні. реально вішаюсь. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти