KorgX | 24 Травня 2011, о 18:59 |
---|---|
Користувач |
Колеги, цікава ваша думка щодо 2 підсилювачів V4 - 1800 і CF - 1800. Який із них краще і чому? |
sergejkushnir | 22 Листопада 2011, о 22:05 |
Користувач |
Для саба краще V4 1800. трансформаторний. Він краще звучить внизу. На низьких частотах споживання по струму дуже велике в порівнянні з іншими частотами, Внаслідок цього в трансформаторі менша просадка напруги як в імпульсному, і менше втрачається потужність Мені принаймні так пояснили фахівці |
Артур | 23 Листопада 2011, о 10:48 |
Користувач |
Це спірне питання. Почитайте це http://forum.audiosila.com/showthread.php?t=13 другий пост. Але для себе я обрав саме трансформаторні парки, оскильки вони меньше боятьса перепадів напруги. А мені доводилось працювати при 150В в розетці. І парк С2 і парк С3 наприклад при цьому працювали без збоїв. А імпульсні можуть навіть не запуститись. Якщо у вас виїздна робота без стабілізатора, то В серія, якщо зі стабілізатором, то ЦФ серія.(ІМХО) Вибір за вами. |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 12:35 |
Користувач |
Отож. В трансформаторних підсилювачах більше плюсів. А ще трансформаторні надійніші, і не так часто вилітають як імпульсні |
Артур | 23 Листопада 2011, о 15:29 |
Користувач |
KorgX якщо ви хочете підсилювач для виїздів (легкий і компактний), то ще зверніть увагу на OBE. В колеги є в роботі OBE DP650 майже рік. Його "лоб в лоб" зрівнювали з моїм парком С3, особливої різниці не відчули по звуку. В парка трошки більше середніх частот. Тестували його за допомогою ЛАТРа, при 105В він вже запускався, а при 110В корректно працював. Потім ганяли при навантаженні 2 Ом в кліпах більше 6-ти годин, був трохи теплий. Коли працювали на ньому літом свято Івана Купала (помінялись в якості експерименту) десь з 12,00 до 2,00, жодних нарікань. А світло було дуже погане (в багатьох палатках холодильники, грилі, чайники і т.д.)
Якби в мене робота була б в основному на виїздах, я б напевне поміняв парки на ОБЕ. (ІМХО) |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 16:34 |
Користувач |
Чомусь мені здається що той ОБЕ щось дуже китайське і ненадійне. Краще вже тягати підсилювачі парки по 15кг, як мати справу з китайським барахлом. В києві всі працюють на парках, ще не бачив щоб хтось працював на ОБЕ Недавно я працював на ФОНІК. підсилювачу. 2*300 Скажу чесно какашка порівняно з парком будь якої серії |
Артур | 23 Листопада 2011, о 16:57 |
Користувач |
По прикладу свого колеги нічого негативного не скажу про ОБЕ. Говорять що китайці списали схему з поверсовтів. Навіть в Хмельницькому від музикантів чув багато позитивніх відгуків. ...але тут неможу непогодитись, пару кілограм міді на тороїді ламається дууууууууууже рідко:) |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 17:48 |
Користувач |
Почитайте тут про ОБЕ http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=138154 все стане ясно Сам блок живлення трансформаторний набагато надійніший за цифровий Почитайта на форумі аудіо сила, скільки там незадоволених власників цифрових підсилювачів |
Артур | 23 Листопада 2011, о 18:33 |
Користувач |
Читав. І нікому не нав'язую свої думки. Просто мав нагоду з цим підсилювачем попрацювати, от і описав своє враження. А про парк там теж багато недоброго написано. |
Артур | 23 Листопада 2011, о 18:42 |
Користувач |
Ще раз повторюсь, що сам працюю з трансформаторними підсчилювачами парк. За три роки роботи вони мене ще не підводили. Та коли доводиться носити кейс в якому встановлені два парка, кросовер, компресор, ревер та пульт, то починаю замислюватись над заміною підсилювачів на інші з імпульсним блоком живлення. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти