sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 19:39 |
---|---|
Користувач |
Хороша річ вона і має бути важкою. А те що легеньке то фуфло |
-Vov4uk- | 24 Листопада 2011, о 16:11 |
Користувач |
А що скажете про Starsound JS-2000 ??? |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 16:24 |
Користувач |
Теж непогагані підсилювачі, здається Житомирскі. Але вони дешевші як парки при таких же потужностях, Тай в інеті щось дуже мало про них інформації Мені здається що вони з слабенькою начинкою |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 16:39 |
Користувач |
artoxx... По прикладу свого колеги нічого негативного не скажу про ОБЕ.
Зрозуміло. А цікаво автомобіль ЧЕРРІ вони з якої машини списали, що вона через пів року їзди проситься на капремонт. Про чері теж хороші відгуки одразу після покупки. А що далі? Китайці все копіюють, але якби вони ще якісно копіювали, то тоді питання б не стояло. Ширпотреб по доступним цінам |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 16:47 |
Користувач |
В колеги є в роботі OBE DP650 майже рік. Його "лоб в лоб" зрівнювали з моїм парком С3, особливої різниці не відчули по звуку. В парка трошки більше середніх частот. Заженіть у піки парк і той ОБЕ, і тобі побачите. Парку буде пофігу, а Обе почне кашляти. Не середніх частот а запасу потужності, від цього в середніх частотах яскравість зявляється |
pete fedyshyn | 24 Листопада 2011, о 17:41 |
Користувач |
може ше молотком постукати? може я чогось не розумію, але чому порівняння підсилювачів зводиться до перевірки на якийсь екстрім? Якість підсилювача це в основному АЧХ, демпінг фактор, коефіцієнт нелінійних спотворень, ну і наявність захисту від "неправильного використання", а "загнати" можна любе..... |
sergejkushnir | 24 Листопада 2011, о 17:50 |
Користувач |
ОБЕ швидше можна загнати.))) Скажу чесно що багато бузикатів тільки й працюють в екстримальному режимі якщо на вулиці проводять масові заходи чи весілля в шалаші. В мене нормальний режим роботи на відкритому повітрі це підморгування кліпів на обох підсилювачах топ, низ Економ режим тільки в барі, в напів потужності або ще менше |
Артур | 25 Листопада 2011, о 14:50 |
Користувач |
Якби мені не доводилось з ним працювати. Якби я його не ганяв в кліпах при 2-х омному навантаженні!!! Якби колега не відпрацював би на ньому майже рік, то я б нічого тут не озвучував. |
sergejkushnir | 25 Листопада 2011, о 15:38 |
Користувач |
А можна без ЯКБИ.)))))))) Користування майже рік, це ще не користування В мене парки грають вже 6 років і міняти та продавати не збираюсь. Докупив ще парочку V4 2400 для друго комплекту апарата з магами MD534 та 802в |
Артур | 25 Листопада 2011, о 16:34 |
Користувач |
А ніхто про парки нічого поганого не говорить. Парк, він як танк, простий надійний, достатній для халтурної роботи.
Просто ви хаєте те, з чим немали справи. А це незосвім коректно. Я не стверджую що вони найкращі, я описую власний досвід роботи з ними. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти