Wolodimir Yavorskiy | 11 Червня 2011, о 13:15 |
---|---|
Користувач |
Чудова пісня є (що правда російською) для молодої і батька -"Пригласи отца на белый танец" з репертуару Ігоря Демеріна. Я виконую її завжди і людям подобається. |
Назар Рибак | 21 Липня 2011, о 18:48 |
Модератор |
А що ви виконуєте, коли на банкеті в мужчини ювілей і його дружина хоче його привітати? І щоб в пісні були гарні слова від дружини для чоловіка? |
Wolodimir Yavorskiy | 3 Серпня 2011, о 22:44 |
Користувач |
Я якось на одному ювілеї (50років) співав пісню В.Кавуна "Бережіться чоловіка в 40 років" То я співав "Бережіться - Чоловік півсотні років". А взагалі Назаре я стараюсь найти якусь улюблену пісню ювіляра. Для "Ювілярок" пісень є звичайно більше. То ж викручуюсь. |
Олег Гаврилюк ... | 1 Листопада 2011, о 00:30 |
Користувач |
Я для молодят виконую пісню Василя Данилюка "Від кохання від любові" сприймають на ура. Для мами - Миколи Мозгового Материнськалюбов, ну для мами є безліч пісень, а взагалі для батьків я написав пісню "Свято в домі", от лише допишу плюсовку і закину на сайт, чекаючи ваших коментарів. Для сестри, загалом для дівчат, підійде будь-яка пісня з квітами, типу "білі троянди", "Бубукет из белых роз" і т.п. А здебільшого люди самі замовляють, що хочуть, навіть і "Золтые купола". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти