nagrash | 27 Червня 2011, о 23:23 |
---|---|
Користувач |
Чи ставите ви клавішу , якщо все робить АСУС ? Знаю багато колег які возять клавішу тільки для краси , лінуючись навіть її підключити , все виконує ноут . Сам також давно задаюсь питанням для чого її з собою таскати ( вага 16 кг.) і використовую її дуже рідко , коли щось замовляють таке що нема в ноуті , хоча раніше багато підлабував . Все одно підходять і кажуть постав чи включи - що дуже образливо ,так як музиці віддано багато років , і тоді приходиться брати акордеон , сах ,сопілку і доказувати що ти не просто кнопочник ,але щось і розумієся в музиці . Мені більше імпонує яскравий соліст чи солістка , з живою підлабою колег - гітара , сах ,труба ,акордеон і т.д. |
bodja bear | 27 Червня 2011, о 23:49 |
Користувач |
Так ставлю і не одну а дві , ми з напарником двоє з синтюками я з пср кою а він з налічним роландом, то він під кожну фанеру ще прописав свою долабку і дограє, досить так непогано виходить))) а я чисто під настроєнії , ну і звісно трошки граєм без фанер , правда мало бо моя ямашка вже нестягує , сучасних потреб , от планую з дня на день обзавестись новим синтюком то думаю ноут взагалі на бік відставити. |
Руслан Кузьо | 28 Червня 2011, о 10:12 |
Користувач |
Також ставимо дві клавіші. Вальс полька граємо тільки на клавіші (без фонограми) а майже всі пісні долабуємо. Набагато цікавіше. Кожен раз виходить щось нове, адже можна після закінчення фонограми щось подолабувати (навіть доспівати) виходить досить живо! |
Yulianovich | 28 Червня 2011, о 13:27 |
Користувач |
Нова дратівлива тема. Хто стоїть клоуном за непід'єднаною клавою, тут не відпише. Відпишуть ті хто польку\вальс грають на самограйках. Теза про долабування мене завжди тішить. Що можна догравати в професійно зробленій фогограмі? Тільки додавати зайве і робити кашу з акомпонементу. Ну хіба для задоволення власного его, що не кінчений караокєр, а ще щось граю. Я розумію що можна використовувати секвансор і мютити відповідні треки і догравати. Хто так робить, то від мене респект. А хто поверх ЕмПешки щось дограє... Виклаліть приклад, щоб продемонструвати що додатковими мелодійними лініями можна щось додати в студійно зробленій фонограмі. В неті маса кліпів з весілль з подібним "дограванням". І синтюки і саксофони, і гітари. І навіть на басу (!!!) щось дограють! Я вже писав що куці фонограми пісень по три з копійками хвилин аж ніяк не тягнуть на музику до танцю. От і виходить, що кавалер через хвилину-півтора запросив даму, а тут РАЗ! і за дві хвилини кінець танцю! От і вигуки:"Музико, грайте! Що так скоро кінчили!" А подеколи і : "ВКЛЮЧІТ ще раз!" Коли живе виконання, то час танцю можна регулювати. А коли під фанеру, |
Богдан Іванишин | 28 Червня 2011, о 13:53 |
Адміністратор |
Підтримую повністю п. Ігора!!!!! |
Руслан Кузьо | 28 Червня 2011, о 23:03 |
Користувач |
На рахунок "професійних студійних фонограм" можна і посперечатись. Не всі вони такі гарні як би хотілось |
Roman | 28 Червня 2011, о 23:58 |
Користувач |
Дивлячись де грати.На весіллях обов,язково, YAMAHA під,єднана і працююча. По замовленнях і бенкетах,в більшості випадків не підключаю,- забагато лишніх рухів получається, ну і ціна... Хоч люблю коли не фанера володіє тобою, а сам керую грою (тональність, темп,тривалість).Один раз грав грав весілля з неробочою клавою, блок живлення згорів. |
bodja bear | 30 Червня 2011, о 11:32 |
Користувач |
Пане Ігор ви конєчно праві я підлабую лише для задоволення власного еге , але то пока не купив норомальну йоніку ,от коли появиться в мене " професійна" самограйка то тоді планую під кожну пісню писати стиль і всьо лабати в "пів живу" а ноут втопити)))))) А от з тим що все що роблене на студії спецами то ідеал і там вже нічо не додаси то непогоджуюсь,ні в переважній більшості ви праві але є деякі мінуса під які ми досить непогано вписуємся так ніби воно там і мало бути..... |
romamuz | 30 Червня 2011, о 12:41 |
Користувач |
Мені важко уявити, як-то весілля та й без кляпи(не на усі пісні є фонограми). Ну добре- дійшло до того що фанера "Горіла сосна" дуже популярною стала(щей підписують фанеру 5хв. або 10хв.). Та й марші включають вже у більшості. Проте я вам скажу так: Яка музика-такі і гроші. Повірте, люди не дурні, і вони бачать та чують за що вони платять свої кровно-зароблені. Багато моїх знайомих "музикантів-лабухів" бідкаються що там не доплатили за весілля 100грн., а там 200грн. Були випадки коли і по 500 недоплачували.То я їм так і кажу: Як грали, так і заплатили, а вони замість того щоб почати над собою працювати на мене ображаються, та шукають винних. |
bodja bear | 30 Червня 2011, о 13:03 |
Користувач |
Золоті слова пане Роман ,золоті ,а ж ніхто нехоче над собою працювати,добрикладу в нас в районі наших місцевих музикантів майже ніде не чути все куди не глянещ то заїжджі грають, а причина проста люди недурні і нехочуть за шарлатанство гроші платити , і коли про своїх вже всі давно все знають що від них МУЗИКИ не почуєш то запрошуючи чужих надія лишається ,що може хоч ці будуть грати по справжньому.....То моя така думка , я звісно можу поитлятись |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти