Piano Man | 2 Вересня 2011, о 09:09 |
---|---|
Користувач |
Усім доброго здоров'я!Допоможітьу виборі інструменту.Клавіші потрібні для написання фонограм.Можливо хтось запропонує ще інший,третій варіант.Заздалегідь вдячний. |
Bogdan Nestor | 2 Вересня 2011, о 18:11 |
Користувач |
Колись задавався подібним питанням, правда моделями вищого класу....http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/3744/ Досвідченні люди говорили, що дійсно такі питання не є розумними, тому що 2 інструменти є хороші і найкраще було б купити їх 2 бо один доповнює другого.... А для створення фонограм, я б вам радив не тільки хорошу клавішу, але і скачати чи купити секвенсор на компютер. Сам користуюсь Steinberg Cubase 5 бо: 1. Ні один синтезатор не дасть вам якість 24 bit. 2. Редагування як міді так і аудіо в цьому редакторі набагато зручніше ніж в самому синті (якщо наприклад мені потрібен якийсь звук із синтезатора, то я граю партію на ньому, завантажую міді файл в редактор, редагую, і вставляю його назад в синт за допомогою флеш-носія. 3. В синтезаторах є тільки глобальна квантазація, а в редакторах ви можете зробити це як і глобально, так і в ручну, що особисто мені дуже зручно. 4. Там є софт-синтезатор HALion, який має в собі звуки синтів таких як Yamaha S90, Korg Trinity та дуже багато своїх класних стейнбергіовських звуків. Плюси цієї Ямахи в тому що вона більше заточена під роботу з Кубейсом (свідченням того є відео в Ютубі), має аудіо інтерфейс (правда не знаю якості щодо цього) Мінус, не знаю чи він вагомий, але вага цієї клавіші 7кг, можливо зараз пішли нано технології...але я маю приклад Korg X50, шо його вага (4-5 кг) і там звуки паршиві.... Всі професійні робочі станції Мотіф, Фантом і.т.д. мають досить пристойну вагу і саунд там шикарний.... Про Корг Студіо багато не скажу, тому , що мав справу тільки з Korg Triton Le, ну на ту ціну вsн дsйсно хороший синтюк.
А що маєте на даний час з клавіш? На мою думку в цьому ціновому діапазоні, Корг буде кращим вибором. |
Piano Man | 2 Вересня 2011, о 20:51 |
Користувач |
Дякую за відгук та рекомендації. На даний момент є Yamaha Psr 1000,але хотілося б саме робочу станцію,а не хорошу самограйку.Друзі радили ще звернути увагу на Yamaha MO6б Korg PA500, Roland GW8,Yamaha Tayros2.Хоча троє останніх із переліку мають функцію акомпанементу.А що б ви ще порадили в ціновій категорії до 1500$? |
Bogdan Nestor | 2 Вересня 2011, о 20:57 |
Користувач |
Так я не розумію...Вам потрібен автоакомпонемент в клавіші чи ні? |
Piano Man | 2 Вересня 2011, о 21:12 |
Користувач |
Ні,мені потрібна робоча станція без автоакомпанементу. А чи Korg Triton Studio не буде морально застарілим в порівнянні з Yamaha MOX6? А що ви скажете про Korg Triton Extreme таYamaha ES? |
Bogdan Nestor | 2 Вересня 2011, о 22:13 |
Користувач |
Зрозумійте одне! На першому місці має бути якість звуку, а не те чи старий девайс чи ні! Хороший звук почали робити набагато давніше, ніж ми з вами думаємо. Для мене Yamaha DX 7, старий, але по звуку Родес піано, з DX може напевно змагатись тільки Роланд D50. Врахуйте це 80-ті роки, а який звук.... Я б на вашому місці (якщо звісно є можливість) купляв Motif xs Правда він . Ну принаймні він мені довподоби дуже, і цна зараз на нього впала http://www.musiclife.kiev.ua/shop/sintezator-yamaha-motif-xs6.html А якщо не має можливості, то тоді дійсно може варто розглянути моделі Yamaha MO6 та Yamaha ES6. Ше є така штука як Korg M50, теж придивіться. Трохи дорожче Roland Fantom X6 А свою пср плануэте продавати? |
Piano Man | 2 Вересня 2011, о 22:31 |
Користувач |
Ні,самограй поки що продавати не планую,можливо пізніше.Якщо продаватиму,то тоді б хотілося б взяти Tyros2. |
Bogdan Nestor | 2 Вересня 2011, о 23:12 |
Користувач |
Тайрос 2 нема сенсу брати.... Якшо брати Тайрос то тільки від 3-ого. В мене PSR-s910. Якщо маєте можливість то проаналізуйте яка між ними різниця. Якщо ні - то я вам скажу. Різниця тільки в корпусі....ну і там трошки більше стилів і звуків...які я думаю ви далеко не будете використовувати......а переплата приблизно 500-700$ бо це Tyros 2!!!!!!!!!!!!! а 3-ій то вже артикуляція 2! гармонайзер 2! новіші звуки....от якщо міняти, то тільки на 3-ого. |
Yulianovich | 4 Вересня 2011, о 14:07 |
Користувач |
Щоб радити, то потрібно знати якого плану музика планується створюватись. Якщо денсова, то це одне, якщо з використанням семплів акустичних інструментів, то інше. Як варіант, то пропоную набрати на півтори штуки модулів і користиватись софтовим секвенсором. |
Bogdan Nestor | 4 Вересня 2011, о 23:45 |
Користувач |
п. Ігор, як люди створюють фонограми, вони ж не тільки створюють їх в одному стилі....наприклад Діско і всьо.... На мою думку, такі моделі як запропонував топікстатер, є свого роду універсальними, томущо там як живі інструменти так і синтетичні є навіть дуже непоганими.... А про модулі це добре....+1 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти