Ігор Рівне | 23 Вересня 2011, о 14:10 |
---|---|
Користувач |
Ігор Гарвас мануал не потрібен бо вже скачав(звичайно не без вашої допомоги) тут http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=129733&page=2 |
Vasyl | 6 Жовтня 2011, о 00:50 |
Користувач |
Незнаю,може будете з мене сміятись,але я вже третій раз повертаюся знову до мідіверба4.Купив колись перший,розібрався в ньому,вистроїв.Друг прийшов якось послухав і-продай,продай.Думаю продам-куплю щось краще.Насліпо повірив одному авторитетному вуйку,що лекс mx200-кращий.Купив,посидів,розібрався,вистроїв___ледве того щастя збувся.Знову купив новий мідіверб4 ,вистроїв.Прийшов до мене в кафе хлопець купувати пульт.Випробовуємо пульт МЕККІ,дав ревера-хлопець уже не хоче пульта-"продай мені ревер".Мусів з пультом продати і ревер.Вже пройшло таких три цикли.З реверів,які юзав лиш цим можна точно і вдало (по процентах)поєднати два-три ефекти.Вистроїти частоти на холлі чи повторі і таке інше яке притаманне не всім реверам.Але є один маленький мінус.Коли переїзджаєш у інше приміщення(чи на іншій апаратурі)-велика ймовірність того,що ви його не впізнаєте(буде звучати дубово).Треба колонку на себе і знову проводити згадуваний процес.Під деякі приміщення в мене колись була записана в юзерах своя програмка.Маєте приклад,як вище пан порівнював його з берінжером.Штатні лабухи "добре"накрутили,аби життя не здавалось медом. Так що хлопці,хто не любить крутити колесо,тикати кнопки,і тримати вуха гостро,тому не раджу піддаватись на мою провокацію і купляти мідіверб4.Беріть |
unclehaphap | 6 Жовтня 2011, о 11:00 |
Користувач |
Це далеко не критерій якості мідіверба, а "смаківщина". А те, що у вас його успішно купляли кілька разів - людям близьке те, на чому виросли. "Чавкала" і "повторатори" зробили своє чорне діло. Це замкнуте коло. |
Yulianovich | 6 Жовтня 2011, о 14:47 |
Користувач |
Які частоти можна вистроїти там, де це не передбачено? В Midiverb IV є можливість застосування обрізного фільтру високих частот. Все. Ніякої іншої корекції там нема. Панове, неможливо в природі щось "понакручувати" на дешевому процесорі, чи ревербераторі , більше і краще ніж він може видати. Дуже вже хочеться декому показати, що користується не звичайним, а ОСОБЛИВИМ, накрученим приладом. Якість обробки починається там, де використовується потужний процесор, в якому можлива реалізація серйозних алгоритмів. Тому прилади серій MX, чи MPX від Lexicon-у ніколи не будуть звучати як прилади серії PCM. Тісюки М-300/350 чи M-One ніколи і близько не буде звучати на рівні зі старшими братами М-2000/3000/4000/5000/6000. І не потрібно тут розписувати якісь мантри про чудотворне перевтілення дешевого проца в супер-цацу. Чудес не буває. Щоб результативно і ефективно зробити корекцію в приладі потрібно розуміти і знати за що відповідає кожен режим, і знати що буде при зменшенні, чи збільшенні значень їхніх величин. А тупе кручення ручок і перемикання кнопок, без розуміння процесів... В Крилова є байка "Мартышка и очки". На plus-msk цікавий і повчальний топік є по цьому питанні: http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=139236 |
Vasyl | 6 Жовтня 2011, о 15:27 |
Користувач |
Тупе кручення ручок ні до чого доброго не призведе-це ясно.Ясно,що преба найперше вивчити апарат.А на колір і смак-товариш не всяк.Не люблю лекси MX i MPX,а може лекси не люблять мій тембр голосу.Моїм девізом завжди був мінімум реверу.Деколи як в голову стукне можу майже цілий вечір трохи подресирувати голос взагалі без ревера,або на майже не чутному холі.Головне добрий мікрофон. |
Viddil | 10 Грудня 2011, о 19:54 |
Користувач |
Хочу предбати для живого вокалу Вокальний процесор t.c.electronic VoiceWorks Plus. Ваша думка процей прилад? |
baron2 | 9 Січня 2012, о 18:09 |
Користувач |
шановні колеги чого собі парити мозги???? alesis nanoverb самий крутий ревер. |
Yulianovich | 9 Січня 2012, о 23:47 |
Користувач |
baron2, а Ви хто? Троль? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти