Олег Панчишин | 11 Вересня 2011, о 13:31 |
---|---|
Користувач |
Чи варто міняти динаміки???? в даний момент використовую JBL M115 |
Yulianovich | 11 Вересня 2011, о 16:51 |
Користувач |
В чому міняти? Це дуже поширений міф, що при заміні динаміків АС починає краще видавати звук. Динамік звучить в тій акустичній системі, на яку він розрахований. І ціна тут, по великому рахунку, ні до чого. |
Олег Панчишин | 11 Вересня 2011, о 18:36 |
Користувач |
???? |
Олег Панчишин | 11 Вересня 2011, о 18:36 |
Користувач |
В даний момент мене цікавить тільки якість самого динаміка Eminence, а не акустика... Якість звучання JBL мені вже відома, маю М115 -8А ,а на рахунок потужності JBL для мене не дуже... трохи бракує |
bodja bear | 11 Вересня 2011, о 18:53 |
Користувач |
З серією PRO не стикався, зарас працюю на дельтах 15 , звучання мені не подобається .........кричить голосно а от якість залишає бажати кращого , правда акустика як каже пан Ігор вулики , але всеодно думаю навіть в фірмовій акустиці якості прибавиться небагато, Бажаня щось придбавати цієї фірми пропало , краще підекономити і взяти щось солідніше , я особисто зупинив свій погляд би на головах B&C, хоча пока що, маю Маг 1554 мені він сподобався більше ніж Eminence . Все ІМНО |
Олег Панчишин | 11 Вересня 2011, о 19:15 |
Користувач |
|
Юрій Цьосенко | 12 Вересня 2011, о 00:01 |
Користувач |
Я працював на бета 15,тобто на системах бета 4215,хужіших динаміків в житті не зустрічав.Спочатку вони грали даже нічого так, а потім ми ці еміненси задовбались мотати.Самі подумайте як може нижній гофр бути мякішим від верхнього?А в цих динаміках було так.І при роботі самого динаміка,верхній гофр тормозив ход дифузора, він посередині загибався, в ризультаті чого катушка ставала наперекос і починала терти ,в кінці кінців горіла.З серією PRO теж не стикався,може й не погані динаміки,але після всього вище описаного я для себе на фірмі еміненс поставив хрест.Тай бумага з якої зроблені дифузори в тих динаміках по плотності нагадує туалетний папір. |
Олег Панчишин | 12 Вересня 2011, о 15:00 |
Користувач |
|
Володимир Куцик | 12 Вересня 2011, о 18:26 |
Користувач |
При паралельному підключенні омність підсилювача падає а при послідовному - зростає. Твій випадок - 2 динаміки по 8 Ом паралельно - 4 Оми послідовно - 16 Ом Це впливає на характеристики потужності підсилювача. Не раджу брати просто самі динаміки адже то будуть просто даремно викинуті гроші. Персвідчився на практиці. Еміненси я також мав - дуже крикливі динаміки |
Олег Панчишин | 12 Вересня 2011, о 18:55 |
Користувач |
Дякую! Володимие, я зрозумію так: якщо в мене дві окремих колонки ( низ і середина по 8Ом ) , то коли я їх кидаю на один канал блока - то блок працює в 4-ох Ом,??? поясніть для "чайника" Як краще підключати - паралельно чи послідовно |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти