Bogdan Nestor | 27 Вересня 2011, о 20:36 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня панове! Як на вашу думку, доцільно використовувати цей пульт в ролі аудіо інтерфейсу, для хоум студії. На даний час використовую зараз PreSonus Audiobox USB 2x2, ну ця зовнішня картра, мене не задовільняє. Яка альтернатива, може бути ще? Дякую! |
Богдан Іванишин | 27 Вересня 2011, о 21:23 |
Адміністратор |
Здоров Богдане! Не знаю нічого про той пульт, відгуків про нього не бачив, і я тебе так і не до кінця зрозумів... Нащо ти "вперся" в той пульт ???? Та тобі треба для студії просто хороший ЦАП - АЦП аудіо інтерфейс ! Я так поняв що ти просто хочеш крутити ручки і смикати за фейдери ))))) Я теж тим горів але перегорів... Бо в першу чергу скажу тобі чесно... І НЕ ПОМИЛЮСЯ... Левова частка ціни за нього (приб. 4000 гр він коштує) то за фейдери, Ек, ручки та ін ти заплатиш половину ціни! А оцифровувач як на мене, то що лишається по ціні, то дитячий лепіт! Богдане ти прикупив не поганий інтерфейс, я так зрозумів тобі бракує входів... Подивися на такий інтерфейс з дешевших Presonus FireStudio Project, Ще на такий Presonus FireStudio ціна на перший в районі 5000 гр, на другий в районі 7000 гр Моя тобі порада купи хорошу карту і не масти собі голови з тими дурними пультами - для хоум студіїї він НЕ ПОТРІБЕН!
PS ці інтерфейси фаєрваєрні ! А той пульт USB - я думаю про швидкість передачі інформації сперечатися не будем... Успіху тобі Богдане! |
Bogdan Nestor | 27 Вересня 2011, о 22:26 |
Користувач |
Дякую за відгук п.Бедзю! Шось чесно після того як взяв Пресонус, не хочеться далі з ними мати справу, та й 8 каналів мені теж не дуже й потрібно, поки що. Правда не знаю щодо якості Фаєр Ваєр в Пресонусах, тай і на швидкість USB не нарікаю... Але якщо ви говорите, що дійсно не потрібно, то буду, зараз активно обдумувати, бо після розмови із знайомим звукачем, який колись на Студії Лева працював, і його фрази, що "ПУЛЬТ ТО Є СЕРЦЕ СТУДІЇ", то мене чогось перемкнуло))) Але як на мене, то керування пультом, є зручніше? А що народ скаже про такі інтерфейси? - Tascam US1641 |
Богдан Іванишин | 27 Вересня 2011, о 22:36 |
Адміністратор |
Богдане чим не вгодив Пресонус ??? Лекса я би не брав... Мав нагоду користуватися Лямбдою - дуже велика затримка і постійно злітає АСІО! Може в новому поколінні виправили - не знаю. Таскам http://soundtalks.net/professionalnyj-zvuk/oborudovanie/153-obzor-audio-interfejsa-tascam-us1641 - не погано написано... наразі більше ніц. Єдине що мені не сподобалася вона USB я би цікавився вже інтерфейсами Fire Wire. |
Bogdan Nestor | 27 Вересня 2011, о 22:46 |
Користувач |
Щось там в ній дуже багато аналогових шумів, і коли водиш мишкою то в колонках крім шуму, зявляється такий собі "шкребіт"...(якщо зробити голосніше...) |
Богдан Іванишин | 27 Вересня 2011, о 22:52 |
Адміністратор |
Глянь вище я там дописав. Богдане знайшов відгуки по лексу в Аудіо шопі http://audioshop.com.ua/lexicon/i-onyx-u22/#niz |
Bogdan Nestor | 27 Вересня 2011, о 23:12 |
Користувач |
Прочитав, непогано розписали. Цитую - "Tascam заявляют, что протокол USB 2.0 поддерживает скорость передачи данных 480 миллиона бит в секунду (mbps), что больше чем у протокола Firewire (400 mbps) или USB 1.1 (12 mbps)." Що ви над цим думаєте? |
Богдан Іванишин | 27 Вересня 2011, о 23:35 |
Адміністратор |
Важко сказати... Не знаю... Ти читав про лекс ??? ССилочка постом вище |
Богдан Іванишин | 27 Вересня 2011, о 23:38 |
Адміністратор |
Цитата: "В руководстве пользователя имеется небольшое предупреждение, которое гласит, что материнские платы, USB интерфейс которых реализован на контроллерах Nvidia , не смогут предоставить оптимальное быстродействие и производительность при прохождении аудио потока через USB 2.0, что приведет к появлению артефактов при воспроизведении. Техническая поддержка Tascam предлагает решить проблему путем увеличения размера буфера приложения (в таком случае и задержки) или использования внешней USB 2.0 карты. Увы, эта проблема не решается простым обновлением драйверов. Будьте внимательны! Перед покупкой проверьте производителя своего USB контроллера."
Важай щоб не було в тебе "запари" з тим ... |
Bogdan Nestor | 28 Вересня 2011, о 00:17 |
Користувач |
Дякую, п. Бедзю, почитав, цікаво. А нархунок підтримки юзб, треба з компютерщиком порадитись, бо я в тих технологіях не дуже варюсь.... І все таки, мене то питання мучить, чим ви вважаєте недолік, за прктично одну і ту ціну краще взяти інтерфейс, а пульт не потрібний бо в ньому мінус - це фейдера і екю... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти