Богдан Іванишин | 28 Вересня 2011, о 12:13 |
---|---|
Адміністратор |
Богдан я не казав що мінус ЕК і іфейдери - я мав на увазі що все те "начиння" - забирає левову частку витрат а на цифро аналоговий перертворювач лишаються "копйки"! Це точно! Візьми будь - який припустімо той самий Presonus FireStudio Project - ціна більша ніж той пульт! І це просто ЦАП -АЦП інтерфейс... Якщо до нього добавити то все що є в тій Ямасі він вже буде коштувати напевне 8000 -9000 тис... Мисли логічно Я би гнався за якістю оцифровувача а не за ручками... Можна працювати з пультом але тільки з ЦИФРОВИМ !!!!! - Бо шумів нахапаєш.... І з таким приблизно інтерфейсом через комутацію TDIF
Вартість цієї карти прибл 1300 долл, ще додай вартість цифрового пульта, комутація, синхронізація.... скажу чесно я би над тим не запарювався... Думай що тобі вигідніше! |
Bogdan Nestor | 30 Вересня 2011, о 15:25 |
Користувач |
Дякую п. Бедзю) Але ця карта не показник, є і набагато дорожчі...а що доречі за виробник? |
Богдан Іванишин | 1 Жовтня 2011, о 00:38 |
Адміністратор |
Я і не казав що вона показник ))))))) Я просто тобі навів її як приклад... Це - Motu 2408 MK3 До дорожчих можна віднести RME Fireface 400 - 800, Apogee, Digidesign... Хоча повір мені що вартість карти не завжди оправдує її якість... Це дуже субєктивно. |
Bogdan Nestor | 1 Жовтня 2011, о 13:16 |
Користувач |
так....що правда те правда. Зараз багато фірм, не тільки із муз. обладнання...працюють на ше старомуі мені... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти