Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » "Продажний" розділ. Форма викладу і багато іншого.
"Продажний" розділ. Форма викладу і багато іншого.

Абсолютно згоден! Мені здається що "привезений товар" за кордону - це просто з Ебею везуть тай продають... Є певний ризик в даній ситуації.  

Тут один вихід!  Треба працювати нам всім в тому напрямку - робити певні висновки, вносити "правельні" корективи... ІІ не боятися, і не комплексувати -  писати коментар і вчити людей які роблять помилки такого типу -"Продам Клавіші", "продам піщалки" ))))  Писати не в образливій формі - а напевне навіть в гумористичні... ))) Так до людини швидше дійде і воно напевне буде дієвим!  Разом, кому не байдужа доля "просвітницької діяльності"  українського музиканта - лабуха тре помагати і направляти в потрібне русло!  До речі пане Ігор просвітіть - що таке  бек мані ??

Many Back - Менібек - можна повернути товар в зазаначений продавцем термін і забрати гроші. Я в своєму оголошенні цього не писав, але при покупці завжи можна оговорити умови - всі ми живі люди :)

Ясно! Особисто я, як продавав пульт,  (передавав рейсовим автобусом) то казав клієнту, що ті гроші за пульт беру як завдаток і тим самим рейсом він мені передає протягом 3 ох днів (вистачає для ознайомлення товару)  , а я йому грші. Як на мене, такими мають виглядати нормальні "людські" відносини...

А як на рахунок людських відносин коли при тестуванні можуть повисаджувати динаміки    чи  підсилювач ,не властивою йому  омністю, вивести зладу  , чи просто з необережності мікрофон випустити з рук ,  а потім  сказати так було ?

Людські відносини мають відповідати взаємністю - на то і вони "людські" !  Від того не застрахований ніхто... Не знаю... Я довірив людині - і він мені! Спільні інтереси збіглися - я продав він купив! Може просто випадок ...  Не знаю... Пропонуйте своє бачення - для того і тему розумний  чоловік створив...

Я з продавцями які відносини зі старту починають базувати на недовірі не підтримую. Особливо в наш час швидкісного доступу інформації. Якщо раз "лажанешся", то вже й не "відмиєшся". Хто продає по принципу - "заплатив гроші, то масти сам собі голову" роками продає. Неважко пересвідчитись, бо нет це така "штука" , де в кожного є своєрідне "досьє". Хіба продавати щораз під іншим празвищем, чи логіном. Тому всі успішні продавці й проводять гнучку і чесну політику. Звісно мають з того незаплямовану репутацію і успішні продажі.

Порядність завжди є рентабельною.

Кілька думок з приводу... Хотів би почути думку колег чи важливо для них з якої країни привезений інструмент, чи обладнання. Яка різниця в ціні має бути для девайсів з перфектним косметичним виглядом і, так би мовити, "робочим? Чи це важливо для вас?

1. Вказувати з якої країни привезено інструмент важливо лише тільки тоді, коли живлення відрізняється від нашого (мова йде про електронні інструменти та обладнання), аби покупець його випадково не спалив. Я на цьому завжди наголошую і комплектую відповідними блоками живлення чи трансформаторами.

2. Походження особливої ролі не грає - з-за кордону деколи приходять такі інструменти, що фотоапарат зі страху під ліжко лізе.

3. Ставлення до зовнішнього вигляду залежить від категорії покупців та класу інструмента. Для рідкісних та специфічних інструментів косметика не особливо важить при виборі. Людитемі" та з досвідом теж не особливо перебірливі.

Особливо прискіпливими є новачки та дехто з "нашого брата" - ще не купивши інструмент, вже переживають як же важко його буде продати через незначну царапину чи "чук"...

Все написане з власного досвіду і, звісно, ІМНО...

Важливо хіба для машини... ))) По яких дорогах вона їздила і вякому стані ходова частина... ))))  ДЛя інструменту ????? - Абсурд! Якщо не враховувати живлення.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти