Yulianovich | 18 Листопада 2011, о 22:49 |
---|---|
Користувач |
Не встиг висловити свої погляди по даних аспектах. А вони такі: 1).Географічне походження для мене абсолютно без різниці. Вказування "заграничного" походження тягнеться ще з совку. Це тоді було ніби престижним мати річ "звітам". Тепер коли кордони відкриті, коли є можливість отримати вичерпну інформацію і зробити покупку сидячи за компютером, оте преклоніння перед "їхнім" в мене нічого крім іронії не викликає. Дядько Хапко звісно правий, що достатньо вказати напругу на якій працює прилад і цього буде достатньо. 2).Щодо косметичного стану, то тут теж для мене особливо не принципово. Головне технічний стан, а там які подряпини, чи затертості мене не тривожать. Різниця в ціні повинна бути символічна. Ясно що не йдеться при виламані кнопки, подерте покриття АС, потріскані пластикові елементи. Якщо гітара має 20-30 років, то як може мати магазинний вигляд? Хоч і таке трапляється, але швидше це виняток. 3).Девайси які мають сліди вжитку не повинні трактувася як дешевші (IMHO). Це девайси з перфектним виглядом можуть і повинні позицірнуватись вище в ціні. Маю в користуванні різні за зовнішнім станом і інструменти, і обладнання. Звісно що їх стараюсь пильнувати (витирати від порохів, перевозити в кейсах і чохлах), але без якогось там фанатизму. Взагалі ціни на вживані речі, це річ в собі. Тобто залежить чи покупець хоче придбити конкретний дивайс, чи йому без особливої різниці. А також, чи продавець продає зайве, а чи це для нього бізнес, хоча можливі і поєднання. Зауважив, що музиканти особливо не заломлюють ціни. |
Ігор Борик | 6 Січня 2012, о 17:43 |
Користувач |
А ще добре б було щоб, коли повідомлення стає не активне, видаляли такі повідомлення. |
unclehaphap | 7 Січня 2012, о 23:01 |
Користувач |
Красиво, благородно, але утопічно. Бо я вчора купив річ в Миколи, який позавчора відкупив її у Василя, який перед тим вкрав її в Петра, який контрабасом переправив її з Мексики, куди вона потрапила без документів із Норвегіі, будучи виміняною п'яним боцманом міжгалактичної шхуни "Повний пісєц", яка базується в третій калабані порту альфа Центавра.... |
unclehaphap | 7 Січня 2012, о 23:32 |
Користувач |
То файно пасує для вибору дружини, але ніяк не інстрмента :) .... |
Yulianovich | 8 Січня 2012, о 00:06 |
Користувач |
олег ямаха 710, навіщо вимагати в продавця те в чому він може бути необізнаним, чи некомпетентним. Нема бажання потрапити в халепу, то купується в магазині з гарантією. Є бажання купляти дешевше, то самому потрібно ставати експертом в цих питаннях. Дядька Хапко чітко змоделював можливий варіант. Такщо... |
Yulianovich | 15 Лютого 2013, о 20:26 |
Користувач |
|
Юрій Рейпаші | 18 Лютого 2013, о 14:38 |
Користувач |
Що можу сказати.Те що хвилює Ігоря Гарваса звичайно має відношення до всіх,хто хоче щось продати,або купити.Цей розділ потрібно сприймати тільки як оголошення.Тим хто хоче купити раджу краще приїхати до продавця,подивитися,спробувати,а тоді вже рішати-підходить це вам чи ні.Тоді буде меньше нарікань.Але для цього потрібно,кожному,хто хоче щось продати вказати свої дані: адресу,повне призвіще та імя,контактний телефон і пошту. Обовязково вказувати опис,технічний стан і ціну девайсу.Звідки приїхав не потрібно вказувати,а обовязково вказувати країну де вироблений товар(оригінал,копія,home made)Gibson американський і китайський -це дуже велика різниця.Тоді нечесні продавці будуть шукати інші канали по збуту,а чесні можуть сміливо давати свої оголошення.В коментарях до оголошень можна потім написати відгук про товар і продавця. |
ZZ2000 | 20 Лютого 2013, о 20:22 |
Користувач |
Повністю згідний з тим що реорганізація "продажного" розділу так чи інакше потрібна, бо він сам на то вже аж проситься... |
Віталік Вус | 20 Лютого 2013, о 23:28 |
Користувач |
Підтримую 100%. |
schumi | 23 Лютого 2013, о 12:08 |
Користувач |
Думаю варто відокремити пропозиції торговців та магазинів від одиничних продаж.Вартувало б напевне, якщо один той самий користувач чи телефон "світиться" в більше, ніж наприклад 5 оголошень автоматом переносити всі його оголошення в розділ ТОРГУЮЧІ ОРГАНІЗАЦІЇ. Все ж таки є різниця коли чоловік хоче поміняти щось в власному своєму обладнанні, а коли "підшаманювання шмельцу та металолому" стоїть на "потоці" лише для продажу та перепродажу...... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти