Gocan | 17 Листопада 2011, о 08:37 |
---|---|
Користувач |
Може хто чув, пробував або користується. Хочу купити. До тепер користувався Yamaha MG12/4Fx - для "живого" виконання звучання не фонтан. Дуже цікаво як цей. Виробник заявляє: - Все что Вам необходимо теперь для создания мощного и высококачественного «живого» звучания. То є правда? |
Yulianovich | 17 Листопада 2011, о 10:00 |
Користувач |
В колєги є. По звуку далеко не втік від MG, хоча трохи краще. Обробка більш-менш, хоча їй далеко до справжньої SPX. Слабенький підсилювач. "На "кач" годі розраховувати. |
Gocan | 17 Листопада 2011, о 12:17 |
Користувач |
Пане Ігор, дякую! Напевне варіант не зовсім вдалий, буду думати... |
Yulianovich | 17 Листопада 2011, о 15:21 |
Користувач |
Люди працюють, задоволені. Як на мене, то всі ці "комбайни", це компроміс. Якщо по принципу - "аби щось було і грало", то цілком нормальний варіант. А якщо хочеться кращого звучання, то бліденький, бліденький цей EMX. |
pete fedyshyn | 17 Листопада 2011, о 15:47 |
Користувач |
Багатофункціональні прилади це завжди компроміс, питання в тому, яка планка ставиться, якщо той компроміс відповідає поставленим завданням - то нема проблем. І нема потреби ускладнювати життя. |
sergejkushnir | 17 Листопада 2011, о 17:17 |
Користувач |
Мені доводилось працювати на EMX 5014C. То він краще набагато звучить як пасивний 12/4 FX. У мене самого такий Але щодо качу то в нього дійсно підсилювач слабий, думаю в 5016 стоїть той же самий що і в 5014 І ще еквалайзер в 5014 та 5016 стоїть непоганий, можливо підстроїти будь яку акустику на свій смак |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти