sergejkushnir | 29 Листопада 2011, о 01:42 |
---|---|
Користувач |
А якщо мотор від бехи 3 . Колеса то таке собі. Я ж не пропоную, а кажу що в кращу сторону зміни будуть |
Yulianovich | 29 Листопада 2011, о 01:46 |
Користувач |
Не люблю порівнянь з авто, але це саме що в Жигулі втулити двигун від Тойоти. Ніби й їде, але це далеко не Тойота. Зміне звуку влаштовує рівно на стільки часу, поки "міняйло" не почує що це знову щось не те. АЧХ й далі буде "крива й горбата". Як підтвердення - регулярна продаж саморобних АС ніби й з хорошими компонентами. |
sergejkushnir | 29 Листопада 2011, о 18:48 |
Користувач |
Тут заводські моделі та розміри кабінетів під топ та саб http://audiosila.com/category/predlagaemye-konstrukcii/ |
pete fedyshyn | 29 Листопада 2011, о 19:02 |
Користувач |
Розписані, але під конкретні динаміки конкретного виробника (B&C Speacers), а не універсальні пачки під любі динаміки.... |
Yulianovich | 29 Листопада 2011, о 19:23 |
Користувач |
Готових креслень під найрізноманітну акустику в мережі хмара. Раджу топікстартеру згубити час на перечитуванні тем на цьому форумі: http://www.vegalab.ru/forum/forumdisplay.php/58-Профессиональное-оборудование-звук-свет. |
Олександр Соколюк | 29 Листопада 2011, о 21:28 |
Користувач |
Зміни при заміні бинь звісно будуть і в кращий бік бо кращі дині, але динамік не розкриє всі свої можливості. Тому б лібше було б розрахувати і зробити нові бокси під нові динаміки . |
Yulianovich | 30 Листопада 2011, о 00:25 |
Користувач |
Краще купити готову акустику на ту суму на яку можна собі дозволити, враховуючи розуміння того, що є ще краща. Спокійно спати і працювати! IMHO |
Олександр Соколюк | 30 Листопада 2011, о 22:11 |
Користувач |
Так пане Ігоре повністю з вами згідний сходу слухаеш що купуеш, а самоклеп бабло викидаеш, а ще не знаеш що почуеш, хоть е майстри самопали роблять дайбоже. |
Yulianovich | 1 Грудня 2011, о 00:27 |
Користувач |
Можна виготовити і достойну акустику. Але яка буде її ціна? Про ліквідність (продаж з яких-будь причин) я вже й мовчу. Ринок перенасичений пропозиціями. Підтвердження - розділ "екпи-продай". Якщо купляти, то що добре і гідне. Час поступового безболісного фінансово апгрейду відійшов. |
Євгеній | 1 Грудня 2011, о 01:13 |
Користувач |
буду продавати. ! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти