Олександр Соколюк | 1 Грудня 2011, о 18:27 |
---|---|
Користувач |
В мене майже така сама ситуація в парк бета 4215 в одній колонці за ради цікавості поміняв динамік на Mag 1545, коли запитав напарника в які колонці я почаклував то він різниці не почув аж коли підійшов підняв колонку то по вазі зрозумів, а по звуку ні. |
sergejkushnir | 1 Грудня 2011, о 22:25 |
Користувач |
На маленькій гучності нічого не буде замітно, а коли добре дати, та щей потужним підсилювачем, то маг думаю сильніше буде по звуку |
Олександр Соколюк | 2 Грудня 2011, о 18:35 |
Користувач |
Нічого подібного на колонки кидав по 400 ват хоть в парках еміносовські динаміки по 300 ват а маги по 500 ват, різниці на вухо не помітно! |
felixlife | 12 Грудня 2015, о 03:44 |
Користувач |
Вибачаюсь хоч темка уже і стара. Для статистики питання. Хто працює на акустиці Park Audio Beta 4215 чи часто горять твітера? Якщо так то в яких випадках, при зворотньому зв*язку від мікрофона чи від музматеріала? Буду вдячний коментарям по темі запитання. |
electromuzik | 16 Грудня 2015, о 06:28 |
Користувач |
Стосується любої акустики. Зворотній звязок по мікрофону видає потужність в 5 раз більшу за макстмальну! Чому так?Це іншим разом поясню, та щоб не вилітали драйвера чи твітера по вч то є моя порада захисту на лампах накалення і розрахунки я там виклав чіткі.Хлопці, зрозумійте правильно,згідно моїх розрахунків ставимо лампу і все ОК! |
pete fedyshyn | 16 Грудня 2015, о 08:01 |
Користувач |
Драйвера часто горять від заслабкого підсилювача. Підсилювач треба ставити не по потужності RMS колонок, а по програмній, вдвічі більшій. Коли підсилювачу бракує потужності, він іде в перегруз, тоді спотворення набагато більші за лінійні, і саме від них горять драйвера. |
Назар | 27 Квітня 2016, о 11:41 |
Користувач |
бейма хорощ1 д1нам1ки не м1няй бо програэш
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти