sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 19:03 |
---|---|
Користувач |
Тим більше нема чого паритись беріть Крафт М4, якщо є гроші М8 Я б напевно так і сам зробив але поки що хочу взяти парк В4-2400 |
Yulianovich | 20 Грудня 2011, о 19:57 |
Користувач |
Ігор Рівне, а яким мікшером зараз користуєтесь? |
Ігор Рівне | 20 Грудня 2011, о 20:22 |
Користувач |
На даний час користуюсь активним мікшером Yamaha EMX 68s |
Yulianovich | 20 Грудня 2011, о 20:26 |
Користувач |
Через власне підсилення, чи зовнішнє? |
Ігор Рівне | 20 Грудня 2011, о 20:39 |
Користувач |
Він в мене качає (покищо) сателіти, тобто використовую внутрішнє підсилення. |
Ігор Рівне | 20 Грудня 2011, о 20:39 |
Користувач |
На даний час використовую емх-а з двома EVM CS-2152. Новий пульт хочу придбати на другий комплект. |
Yulianovich | 20 Грудня 2011, о 21:13 |
Користувач |
Спробуйте з зовнішнім. Переконаний що буде краще. |
sergejkushnir | 20 Грудня 2011, о 21:19 |
Користувач |
До чого тут краще? Йому потрібен ще один пульт для другого комплекту, і хороший пульт |
Ігор Рівне | 21 Грудня 2011, о 16:48 |
Користувач |
sergejkushnir Саме так!!! |
Yulianovich | 21 Грудня 2011, о 18:51 |
Користувач |
sergeykushnir, Ви по житті так всіх повчаєте? Рекомендуєте колєгам яких дівчат вибирати, на яких автомобілях їздити, яку каву пити? Ви в 28 років ще недопетрали що можуть в когось бути інші погляди на стан речей? Так відкрию Вам "страшну таємницю" - МОЖУТЬ і Є! Ігор Рівне, моя порада була для того щоб Ви зорієнтувались який звук потрібен. Найпростіший і найвірніший спосіб це самотужки порівняти різні прилади. Якщо нема такої можливості, то потрібно вивчити зі всіх сторін те що є в наявності. Поексперементуйте з різною акустикою. Ви повинні самі визначитись що Вам більше підходить і по яких параметрах і критеріях. Всі поради на форумах слід розцінювати лише рекомендаційно і суб'єктивно. Борщ варять з однакових продуктів, а по смаку і якості у кожної господині він різний. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти