unclehaphap | 21 Грудня 2011, о 22:00 |
---|---|
Користувач |
Ні. То всьо є тупий розвод на бабло тупих хомяків. Для покращення звуку треба міняти самих хомяків.
|
sergejkushnir | 21 Грудня 2011, о 22:09 |
Користувач |
.)))))))))) дядя Петя ты дурак?
Авжеж розвод, бо для такої роботи як весілля чи ресторан мені дорога акустика не окупиться, Тай пяним гостям побарабану що в тебе за акустика і як вона звучить Я не збираюсь озвучувати Кіркорова на своїм апараті |
Богдан Іванишин | 21 Грудня 2011, о 23:05 |
Адміністратор |
Сергій, Ви страшенно не праві... Читаю Ваші пости - і жаль мене розбирає... Стаю в ступор! Не дай Боже, шановні форумчани, не звертайте увагу на пости такого характеру: "Авжеж розвод, бо для такої роботи як весілля чи ресторан мені дорога акустика не окупиться, Тай пяним гостям побарабану що в тебе за акустика і як вона звучить -
Скажу чесно беручи участь у цьому , та іншому форумах багато чого позитивного дізнався, покращив свої знання що до багатьох речей, і з тим покращив своє обладнання на якому працюємо... І на другий сезон вже багато чого заплановано у нас... Дав би Господь здоровя і дочекати... Так до теми! Пяним гостям може і по барабану але мені ні !!! Категорично ні! Тема закрита! Я за самодовсконалення, навчання і професійний ріст! |
Bogdan Nestor | 21 Грудня 2011, о 23:17 |
Користувач |
На кожного клієнта свій товар. Хто не має грошей - візьме пацана за 100 баксів, а хто гурман - живий гурт, а в живих гуртів якість я думаю переважно на рівні ! п. Бедзю підтримую вас. Сергію як би всі так думали, то в апаратуру можна вкластися 500 у.о., включно з світлотехнікою))) А де ж стимул розвиватися, споживання якісного продукту і т.д. Я розумію що музиканти в наш час не мілліонери, але якесь бажання якості для себе має бути? Ніхто ж не каже, "Я буду їсти дешеву їжу, бо і так помру"(вибачте за чорний гумор)...та все ж? Нікого не хотів образити. З повагою, Богдан! |
Yulianovich | 22 Грудня 2011, о 00:19 |
Користувач |
продавець в музмагазині говорить що звук подібний у всіх моделях крафтів Ключове слово подібний. Грамотний продавець ! Не здурив ні на копійку. |
Yulianovich | 22 Грудня 2011, о 00:40 |
Користувач |
... |
sergejkushnir | 22 Грудня 2011, о 00:50 |
Користувач |
Бедзю Іванишин в мене є 2 комплекти апаратури. Один для кабака і для виїздів.Це просто 2 топи маги 534 і парк 2*600 А другий 4 кіловатний для якісного потужного кайфового звуку. Суби МАГ МД 860, і топи МАГ МД 534. 2 парки V4-2400 кросовер дбх 223ХЛ Зараз підсилювачі працюють в 8 омному режимі на 8 омні колонки як суби так і топи Доречі Ігор Гарвас я купив все таки нового кросовера, бо бу не дуже люблю І в мене ще є бажання придбати парочку топів МАГ 534. і субів 860 для масивних празників. впаралель 2 суба і 2 топа на сторону для 4 омного режиму Чим це є погано. Потужний правильний і достатній звук для вулиці чи великого залу. А тих людей хто купляє 2 топа по 300 ват за 25000гривень я трохи не розумію. Так якісно для себе але слухати але коли грати весілля то не до цього |
sergejkushnir | 22 Грудня 2011, о 00:55 |
Користувач |
Добре про ЖБЛ видалю, бо нестримався просто |
Yulianovich | 22 Грудня 2011, о 01:41 |
Користувач |
sergejkushnir, бачите як добре! Зібрали сетап, який Вас влаштовує, який Вам підходить, ну і прекрасно. Але не нав'язуйте своє бачення, свої переконання іншим. Всі ми різні і про це потрібно не забувати. Кому брюнетки, кому блондинки... |
sergejkushnir | 22 Грудня 2011, о 01:46 |
Користувач |
Та про апарат я нікому нічого не навязую, то дядько хапко мене починає просто діставати от і я висказався |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти