Андрій Нечипор | 20 Січня 2012, о 13:19 |
---|---|
Користувач |
Добрий день .Чи хтось чув пробував і порівнював Sennheiser Е 965 наприклад з Shure Beta 58 ,Beta 87a ... Цікавить думка вокалістів як він у роботі .Буду вдячний за інформацію . |
Yulianovich | 20 Січня 2012, о 14:13 |
Користувач |
Sennheiser Е 965 - вища ліга. З вказаними мікрофонами порівнювати неетично. Хіба з однокласниками - Shure KSM-9, Neumann KMS 104/105, ну ще може з Audix VX10. Штучка іміджева. Щоб повністю розкрились можливості девайсу, потрібен дуже високоякісний (дорогий!) звуковий тракт. |
Андрій Нечипор | 20 Січня 2012, о 15:31 |
Користувач |
п. Ігор я розумію, що то різні класи мікрофонів просто я про них маю уяву тай так написав .Мене цікавить хто в нього співав і які враження. |
pete fedyshyn | 20 Січня 2012, о 16:58 |
Користувач |
Кажуть Стінгу дуже сподобався..... але ,як було сказано вище, щоб його оцінити потрібен ввесь звуковий тракт такого ж рівня. Якщо включати його в якийсь середнього рівня апарат, то марно витрачені гроші! |
Андрій Нечипор | 20 Січня 2012, о 17:44 |
Користувач |
Шановний pete fedyshyn я питаю людей які працювали на тому мікрофоні а не слухали,що казав Стінг. |
Віталік Вус | 20 Січня 2012, о 18:42 |
Користувач |
А взагалі-то розділ є відповідний "МІКРОФОНИ" називається... |
Андрій Нечипор | 21 Січня 2012, о 00:08 |
Користувач |
Мені ваші вказівки на розділи не цікаві .Пишіть будласка по темі .........
|
Віталік Вус | 21 Січня 2012, о 00:17 |
Користувач |
Ігор Гарвас дав вичерпну відповідь... |
Андрій Нечипор | 21 Січня 2012, о 00:27 |
Користувач |
Яку відповідь дав Ігор Гарвас я уважно прочитав .Дякую за нагадування. |
Богдан Іванишин | 23 Січня 2012, о 00:33 |
Адміністратор |
А от як би Ви, уважно почитали правила форуму - то не писали би дурниць і не флудили в тій темі! Дали Вам слушне зауваження Віталік - але Ви напевно "самий роозумний" і Вас ніщо не цікавить! Завтра я повністю видалю цю тему бо вона ОФ топ! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти