ZZ2000 | 12 Вересня 2012, о 08:58 |
---|---|
Користувач |
Так а чому ж ви в неї працювали за платню яка вам була мала і яка вас не влаштовувала? Потрібно було не сядати в той кабак коли там мала оплата то не прийшлося як ви кажете "плювати" людям. |
Василь | 12 Вересня 2012, о 10:38 |
Користувач |
ZZ2000 , пояснюю нарахунок платні. Справа в тому , що два роки назад ця платня нас так-сяк влаштовувала. Пройшло два роки. Попросили "накинути" пару гривень. У відповідь : "Да на ваше місце.... да за менші гроші.... і т. д." Висновок : "лабуська братія" накручує круги біля кабаків , знаючи(!),що люди там працюють і пропонують "себе" за менший гонорар. Бог з ними! Я просто знаю,чому зараз така ситуація.Ще раз скажу,що ставлюся до п.І. Габа з повагою за позицію об"єднатися і т.д. Але суть в тому , на мою думку , що українцям нав"язують "гнилі " моральні цінності : "підставити" , "нагріти ближнього" , "вигода будь - якою ціною". Проведу певне порівняння. Уже українцям "втиснули" , що пиво - це такий собі "безпечний " продукт...Пийте пиво (алкоголь !) і будете гарними , здоровими та ще й спортсменами (!). Ну майже лимонад... Молодь його просто "хлеще" і росте "здоровою". Перепрошую за оффтоп , але ось така ,на мою думку , ситуація на "лабуському ринку", кудись "пропала " та взаємовиручка.. Отже , йдуть за меншу ціну і "будь - якою ціною". Так само можна сказати і про халтури... Ні в якому разі я не сиджу і нікому тут не жаліюсь , я просто знаю , чому склалася така ситуація от і все. Намагання п.І. Габа благородне та чи здійсненне? Попри все, хочеться побажати йому успіху. |
Ігор Габа | 12 Вересня 2012, о 11:21 |
Користувач |
Шановний Друже, незнаю як Тебе звати, моє бажання реальне і здійснене, але коли буде підтримка більшості поважаючих себе і свою професію музикантів. Сам я тільки як " ДОН КІХОТ З МЕЛЬНИЦЯМИ". Я ж бачу це все " ДІЙСТВО" і бачу що більшість стикається з такими ситуаціями, але надалі лише балачки, кожен закривається в своєму "комфорті" і не хоче його руйнувати, не розуміючи, що це вже давно не комфорт, а добровільне рабство. Так де кому ці наші " балачки " смішні,бо може має пригріте місце,яке ще поки що його годує, але таким скажу - це тимчасово!!! Повірте що прийде час і " найде коса на камінь", а тоді Ви напишете що поганий власник звільнив мене, чи я пішов сам. Я колись переходив через таке. З власником були хорошими колєгами, разом святкували Новий рік інші імпрези, але наступив момент і не зійшлися думками, після чого звісно я повинен був залишити ресторан,який сам же роскрутив. Щастя що перед тим було запрошення попрацювати в Польщі і я протягом тижня переїхав туди. Через місяць наші стосунки відновилися,але це вже було потім.Друга ситуація - змінюється власник, а в нього свій бенд і він говорить мені - допобачення, а потім виявляється що це не його бенд, а гарні "колеги" запропонували йому свої " умови". Ось в таких ситуаціях має шанс побувати кожен. Тому я призиваю обєднати зусилля і почати потроху змінюватись самим і змінювати ситуацію, яка склалася. |
Василь | 12 Вересня 2012, о 12:02 |
Користувач |
п. І. Габа, мене так і звати - Василь. Взагалі - то Ви праві. На перших порах ніби музиканту в кабаку комфортно. Це на перших... Рік , два , три ... роботи і або лабушня підставить , або власнику щось "зайде"... У моєму невеликому містечку нереально виправити ситуацію. Має кожен пригріте місце та радіє( так і про халтури) . А у Вас , у Львові , може, "біржу" вдасться відновити. Невже не знаходяться однодумці? "И все так из рук вон плохо?" Звичайно , дуже шкода ,що нема співпраці. Мабуть, пройде якийсь час,поки у Вас не "повилітають" з кабаків лабухи з різних причин та потім будуть думать...Звичайно, "коса на камінь потрапить". Ні в якому разі це не злісне моє побажання музикантам. Успіхів Вам ,п. Ігоре!! |
SHARIK | 12 Вересня 2012, о 14:30 |
Модератор |
Друзі на рахунок вилетіти з кабака - рано, чи пізно це стається само собою. Тим більше якщо ще врахувати віковий фактор. Хтось залишає ту " не благодарну", але грошовиту справу сам, комусь створюють умови. Це просто питання часу і обставин. На даний момент в менш - більш пристойний заклад Музикантів і Офіціантів вибирають як "худобу". Одних з " круглими біцами", голим торсом і бритими "підмишками" - других " з ангельскими личками" і ногами " від вух". Ну " торчить клієнт" коли коло нього в"ється така дівка і "балдіє бізнес вумен бальзаківського віку", якщо в її привітання прозвучала пісня ( нехай і під +, хто ж там по пяні розбереться) від красивого, молодого музиканта. Трясуть кошильками, рекомендують заклад друзям і бізнес процітає. Ну кому, кому а Львівянам, та щей не знати про це??? Трускавець, Моршин, Яремче - відкликніться!!!! Так що в Першу чергу МУЗИКАНТИ які працювали по ресторанах - Зрозумійте не може заклад старіти разом з персоналом ким би він не був. Не шкодуєте коли щось загубили - і не тіштесь коли знайшли. А якщо говорити серйозно: то цю ностальгію за минулим і апатію до життя ( в першу чергу до мистецького) Може вирішити спілка лабухів, або якись " грішний лабух" - той що має гроші. Берете "занепадаючий заклад", їх є, а ще скільки буде по виборах. Облаштовуєте "під свою манеру".Спочаку спільні апарати ( і так певно в кожного є таке, що продати не ма що і викинути жаль) самогонка, сало цибуля, чорний хліб і поїхали. Визначились з днями хто коли лабає ( роділились на " Живих " і не "Дуже") і повірте в місті таки парнас косити можна!!!! |
ZZ2000 | 12 Вересня 2012, о 20:33 |
Користувач |
Ух-х, кайф!! Цікава "жестяна" задумка Щось тих "грішних лабухів" на горизонті дуже то й не видно. Хоча у нас в Рівному прецедент такий один був і є до сих пір зветься кафе "БЛЮЗ" функціонує до тепер розвинулося до пристойних джазових сейшенів за участю час від часу приїзжих закордонних профі та джазменів з "братніх земель". Хоча ціни на такі сейшени не кусають - гризуть. А на рахунок вилетіти чи втратити роботу по кабакам - скажу з власної практики на сьогоднішній день народець розбалований в дупель. Сам уже не знає чого він хоче. Приходить новий колектив і перші 3-4місяці до нього привикають, потім він уже "свій", потім за ним починають замічати потроху якісь огріхи, тіпа "пєсні давайте пасучасніше", "не задирайте ціну клієнту" і т.п. аще через деякий час кажуть що "до мене просяться он багато музикантів і вони сучасніші і не такі жадні до грошей а головне вони молодші і набагато". За моїми власними спостереженнями весь цей процес триває на сьогодні не більше 1,5-2 роки. Так, достатньо 2 роки щоб ти до печінок надоїв і персоналу і клієнтурі того кабака і тобі також те все надоїло. От тоді вже самому хочеться "переміни місць".ІМХО А наш шановний модератор Бедзю Іванишин з командою казав в якійсь темі, що вони у своєму "Гетьмані" працюють уже 10 років... Ви таке уявляєте... Рекорд тай годі.. |
Богдан Іванишин | 12 Вересня 2012, о 21:34 |
Адміністратор |
Бедзю Іванишин з командою казав в якійсь темі, що вони у своєму "Гетьмані" працюють уже 10 років... Ви таке уявляєте... Рекорд тай годі.. - пішов вже 11 рік... Не знаю як це пояснити... Лабаємо тай все! Начальство у нас компромісне! Працюємо постійно над собою, над репертуаром (в першу чергу) , Звичайно виникають непорозуміння і конфлікти з адміністрацією, але я це все дипломатично розрулюю.. )))))) |
ZZ2000 | 12 Вересня 2012, о 21:47 |
Користувач |
Шановний Бедзю, вам респект за витривалість! У нас через 2-3 роки так від "точки" верне... якась тенденція... |
Богдан Іванишин | 12 Вересня 2012, о 22:56 |
Адміністратор |
Не знаю.... Може ми якісь сентиментальні... ))) |
Юрій Бульбах | 13 Вересня 2012, о 09:49 |
Модератор |
Ая, сентиментальні. Я розумію, що скромність тобі не дозволяє це казати, але ж вас впрошував перейти до них кабак-конкурент, правильно? Оце нормальна ситуація, коли кабаки б'ються за музикантів, а не навпаки. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти