Василь | 6 Березня 2012, о 21:30 |
---|---|
Користувач |
Підтримую Ігора Габа! Власники ресторанів і відстоювати нікого не будуть . У них є вибір. На жаль, шановані музиканти один одного підставляють на рахунок оплати своєї праці (хтось бере менше). Я ,хлопці, не з Галичини, але пам"ятаю совєтский період,коли ми знали, що музиканти галичанські працюють і мають солідні суми.. А тепер виявляється - хто кого "вставив-підставив". Як казав наш "любимий політик" : " Що маємо -те маємо..". Але все рівно ,бажаю Вам удачі ,співдружності та відновлюйте "біржу"! З повагою - до всіх! |
SHARIK | 7 Березня 2012, о 08:44 |
Модератор |
Шановні дописувачі даної сторінки, я читаю Вашу "творчість" і дивуюсь. Всі дорослі сформовані музиканти, а полеміку ведем як в ВР. Ігор Габа, Ви думаєте, що коли Ви закликаєте - музиканти гуртуйтесь, тримайте марку відстоюйте.... А Вам відписують підтримую і т.д... Питання так і вирішиться ніколи. Це лише в ВР за помахом "чарівної руки господіна Чечетова" вирішують питання приняти закон чи ні. Ви добре розумієте, що в даний момент робота музикантів - це бізнес, як і робота рестораторів. І хто має більше - той пан. На мою думку це питання треба вирішувати не гаслами, а саме: - всім музикантам працювати з власниками ресторанів тільки юридично ( ... закон про підприємницьку діяльність ) - в угоді обумовлювати умови роботи, оплату, і т.д ( тоді питання про непередбачене зільнення музикантів зникне саме по собі ) І в цьому треба об"єднатись. Ви в першу чергу захищаєте самі себе. А ресторатори, ящо не схочуть працювати на таких умовах, (а закон їх зобовязує оформляти ВСІХ), то нехай крутять музичні цетри. А власнику ресторану самому самому вибирати - один, чи два з ноутом, чи живий колектив музикантів. За скілько зможуть платити - стільки будуть і працювати. Але захищені будуть ВСІ!!!! А поки що - ПРАВДИ НЕ МА !!!! P.S. Ігор Габа, якщо не секрет, то напишіть правдиву істину Вашої розбіжності з власниками закладу де Ви працювали... Я впевнений на 99,9 відсотків, що те саме що і в мене - наступили Ви їм на болюче місце, яке називається - ГРОШІ !!!! І не розчаровуйтесь - буде ще і біла смуга!!! Успіхів!!!! |
Ігор Габа | 7 Березня 2012, о 10:18 |
Користувач |
Правильно, я з Тобою SHARIK,(пробач за абревіатуру,незнаю Твого імені),цілком погоджуюсь,але все можливо коли цього захоче більшість,а коли я один буду волати то зрозуміло з цього ніщо не вийде. А на рахунок цього випадку мені нема сенсу розказувати вам казки. Було все просто,співпраця тривала якийсь час.Власниця знала наші умови,наші ціни,вона це не платила з власної кишені,це оплачували замовники.Ми не були там на стаціонарі,вона нам звонила і ми приїзжали,але все в якийсь час закінчилось. Я би може про це незнав,але шукав клієнтам зал на весілля і позвонив до неї,тай в розмові спитав як робота ресторану,чому не звоните,а в відповідь почув, - до мене попросився хлопець,він за банкет бере 400 грн.,то розумієш,клієнти немають грошей,а тут дешевше,то я тому вам незвоню,хіба може як в вас буде дешевше,або може буде клієнт багатший і т.д.Ось така історія.Шановний SHARIK,я не плачусь,в мене є роботи достатньо,але дивлячись на загальну картину сприйняття нас,то скоро будемо виглядати як жебраки,просячи пару копійок. Бо люди,які немають самої простої совісті паплюжуть нашу професію.Тому не тільки за себе я думаю,а за імя ресторанного музиканта в цілому. Я памятаю ще роботу в ресторанах 80-90 років. Музикант в ресторані це була фішка,ми стояли на сцені як зірки,нас знали люди в місті,віталися чужі люди,знаючи що ти музикант ресторану.Бандити поважали нас і недай Бог,щоб хтось зачепив тебе. А тепер????????????? І в тому ми самі виноваті,бо повагу до себе треба заслужити,а друге тримати рівень і імя колективу,щоб коли власник на дверях чіпав афішу і там писало імя вашого колективу,люди знали що в цьому ресторані можна відпочити і послухати класну музику.А не один безголосий неліквід,який себе називає музикантом.Поважаю Вас всіх,знаю що нелегко всім,але шануйте своє імя,бо це важливіше чим 300 - 400 грн.,а інше поважайте тих клієнтів,які за ваше імя і вашу роботу готові платити таку ціну,яку ви назвете,а я впевнений що є багато колективів,які вартують цього.Успіху всім! І гарного сезону!!!! А високосні роки є прибуткові,знаю по вдасному досвіді.Будете мати бажання зустрітись зі мною і поговорити наживо звоніть.0963549453.Ігор |
Yulianovich | 7 Березня 2012, о 14:50 |
Користувач |
Ігор Габа, повага є за добре освоєння якого фаху. Поважають добрих кухарів, докторів, перукарів і т.д. Тобто фахівців рівень яких склався внаслідок навчання і довгого освоєння. Яка може бути повага до працівника який навики може отримати дуже-дуже швидко? |
Долинський ТАЛіСМАН | 7 Березня 2012, о 16:53 |
Користувач |
Доброго музиканта знають і поважають ненабагато менше ніж доброго доктора чи кухаря. А тут, на мою думку, треба просто всім бажаючим написати: ПРАЦЮЄМ: пятниця-неділя з 19.00 до23.00. Зарплата-300грн./ на двох ( інші дні-400 грн ). Кожне окреме замовлення- 30 грн. Після 23.00 - 200-250 грн. за 1 год( гроші-наперед). Вважаю що ціна має бути вища, але маєм добре ставлення начальства до нас( і навпаки) і вже нічо нехочем поки що міняти. 5-10 таких відповідей - і люди самі зроблять для себе висновки(комусь-підняти ціну, а хтось може має більше-дуже добре). Але одна умова - ТІЛЬКИ ГОЛА ІНФОРМАЦІЯ БЕЗ ВСЯКОГО ОБс...РАННЯ !!!(як це часто буває в "лабушні" на цьому форумі ). |
Yulianovich | 7 Березня 2012, о 17:10 |
Користувач |
Мистецтво "гри на Асусі" можна освоїти за пів години, а то й швидше. Ніхто не буде поважати кухаря який приготував суп з кубиків "Мівіна". |
Долинський ТАЛіСМАН | 7 Березня 2012, о 17:48 |
Користувач |
Рейтинг музиканта оцінюю по його зайнятості і ціні. Але, наразі, я хотів почути, або прочитати тут інше... . |
Harabaraful30 | 13 Березня 2012, о 12:26 |
Користувач |
Добрі люди!!!Як на мене,то самооцінка наша занижена до краю.Невже у країні смороду,фальші і дешевих понтів(вина влади) не знайдеться місця для служителів культури та освіти??? Чому якийсь заслинений господар харчівні висуває безглузді умови,натомість невміючи навіть зварити добротної зупи...Оговтайтесь панове!!!!!!!!!Робіть свою роботу якісно і потребуйте достойну оплату,прислухайтесь до критики фахівців і поважайте роботу тих,хто може більше Вас!!!Цитата: "Ви повинні працювати втрьох(той шо грає на саксафоні має ше грати на клавішнях,колонки не менше 500 ватт!!!,з 18 до 23 год за 100 грн.,замовлення на шару,а якщо його оплатили,вираховують із зарплати і т.д і т.п....).Хто знаходить пояснення усьому цьому,напишіть,може я забагато вимагаю?! |
Богдан Іванишин | 13 Березня 2012, о 13:50 |
Адміністратор |
"Ви повинні працювати втрьох(той шо грає на саксафоні має ше грати на клавішнях,колонки не менше 500 ватт!!!,з 18 до 23 год за 100 грн.,замовлення на шару,а якщо його оплатили,вираховують із зарплати і т.д і т.п....) Ігорко, а що, ти навіть з такою цитатою зустічався??? Як на мене - то є жах! Просто лізуть на голову! Треба то "строїти" і вчити! Бо нема вже сили терпіти ту наругу над музиками! Таке не треба терпіти, як на мене - тра мотати шнури, і в той самий день, тікати віттам, де пропонують такі умови! Бо як погодитися то за пів року, (як піде слушок між власниками), то всі будемо на таких умовах! |
Studio | 13 Березня 2012, о 15:19 |
Користувач |
Все правильно - !!! Але, тут вже обговорювалось десь місцями... Проблема в тому, що пропозиція перевищує попит. Зараз розвелось багато різних музик, караочників, бутників, плеєрщиків, різних по якості послуг та технічному устаткуванні, та і по ціні. І не завди якість послуг та ціна мають ПРАВИЛЬНЕ взаємовідношення. Один знайомий власник харчівні так і говорить ВСІМ - !!!. =Мені музики по .... й . Бажаючих грати в мене хоч греблю гати. Музики, тояк кістка для собак, кидаю свіжу - хай їдять...= Отак - то. А музики дійсно в черзі стоять. І не одна пачка (є різні по рівню, є дісно музиканти хороші). А грають чуть не за голубці, і так як вимагає того власник харчівні. А щось не подобається - змотуйте хлопці шнурки, на ваше місце є інші. Сам особисто знаю хлопців, які не виконали по вкізівці власника ОДНІЄЇ пісні- і більше вони там не грають (хоч музиканти хороші). Знаю ще подібні випадки... Попит перевищує пропозицію. Був би дефіцит музик, а хороших музик тим більше, було б зовсім інше відношення до нас, і до наших послуг... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти