Олег | 1 Лютого 2012, о 15:14 |
---|---|
Користувач |
На фото зі мною мій перший барабанщик Алік Горбунов-до сих пір продовжує,і кум Гена Блідченко -скрипаль ,клавішник |
Олег Гаврилюк ... | 1 Лютого 2012, о 21:52 |
Користувач |
18 листопада 1995року, проводи, то був сьомий клас, ми тоді створили гурт "Поділля", мій брат Ігор був найстаршим він був в 11-класі, признаюся важко приходилося, кавалєри після армії трохи нагліли, але то лише гартувало. Склад в нас був дві гітари, бас, ритм, я на ритму, дві йоніки pss-31, і ритм машинка "Пульсар", пекли на піках, на пульті стояв повний звук, пищали не витримали, погоріли. Ми були фист спеціалісти!!! |
Oleksijovych | 3 Лютого 2012, о 11:10 |
Користувач |
Перше весілля пом"ятаю як сьогодні. Це було весною 1975р.Я тоді був на першому курсі культосвітнього училища, старші хлопці взяли. Грали два дні та дві ночі, четверо- баян, барабан, труба і я на тромбоні, підсилюючою апаратури ще тоді не мали. На другий Їхали до молодої в інший район. Назад Їхали на грузовому автомобілі, повен кузов людей, аж на бортах висять і так по бездоріжж'ю кілометрів 60. От такі були часи. Дали мені 30крб, це була місячна стипендія. |
Євгеній | 23 Березня 2012, о 11:16 |
Користувач |
В 1993 батьки купили мені PSS-51, І "панєслась" перша халтура, перші гроші, перший SEX.... Романтіка. |
Віталік Вус | 23 Березня 2012, о 20:09 |
Користувач |
1999 рік.Обливний Понеділок.Мені 15 років.Дебют новоствореного колехтиву:Я+PSR 110 i PSS 560+2 чуваки з мікрохвонами.Лабаєм в сільському клюбі танZi,вхід-50коп.З своєї апаратури тільки PSR 110 i болгарський мікрофон (класний був.Один козел його вгробив.Сказано ж:не позичай!!!),решта-прокатне.Чистими заробив головний біль,червоні очі і десь 25грн.Отаке... |
Олег Панчишин | 23 Березня 2012, о 23:10 |
Користувач |
Перше весілля у 1999р. PSS-270 ?? не памятаю...,точно самограй!! і ЮНІСТЬ |
Tolik_S | 25 Березня 2012, о 12:52 |
Користувач |
1994р.Roland e-16(на той час я заплатив за нього 600 зелених!!!!!!!!) і почалося..... |
rsb13 | 1 Квітня 2012, о 22:19 |
Користувач |
Вперше,й публічно? ...теплий ,сонячний день,шкільна лінійка(День учителя) ,якось там жовтня, 82-го року, минулого століття. Щось йойкає в грудях,туматиться в голові,пітніють руки...І захват,на все життя! P.S Іоніка"Міккі",гіт"Аеліта",бас"Ані",ударні"Рміф", "Трембита 002" і "Подилля М100,до речі "трембіта" працює до цієї пори...
|
Тарас Габа | 2 Квітня 2012, о 18:31 |
Користувач |
У 1993 брав участь у вокально-інструментальному ансамблі "Усьмішка" . 1995 разом з "йоланою" поїхав перший раз на весілля з старшими ВУЙКАМИ. Потім , пів тижня не міг хребет випростати...Далі був "кульок".В 1998 організувалася кантора"Ольвія", що у Луках, Самбірського району .Мали пару Войсиків та пару Луганів+Елєкор та Електроніка 001.Також Roland d5 та драм roland r5 .Пізніше добрали процика zoom505 та мінідиск. Першим мікрофоном був "Болгар" ,а далі співалося у ШУРИ. Пригадую,шо коштувало те все ВЕЛИКИХ ГРОШЕЙ !!! Але часи були файні та веселі...Бажаю успіхів і побільше роботи !!! |
DJAL | 11 Липня 2012, о 00:35 |
Користувач |
На сцену районного БК вийшов перший раз у дитячому садку. А свідомо почалось у 2001, якщо не помиляюсь, а до того балувався танцями для дівчаток на сусідньому прогоні через річку. Далі став художнім керівником місцевого СБК - теж так танчиками займався. Та якщо вже прийшов в БК то сцена тебе не обмине - співав під баян, пробував якійсь караоке, на компі робити задавки, та багато всякої всячини. Далі Кульок, перший диплом на районному конкурсі "Зоряна криниця", після чого я став ставитися до вокалу серйозніше. З апаратів було різне: усілякі "самопали", мікрофон від радянського диктофона, "дойна001"(ще працює), потім шури, рх1000, корат, том1201, поділля, берінжер, парк аудио, радіо-шури та всяка інша всячина. Були і вечори, до 3ї, 4Ї та 8Ї ранку. Десь хвалили, десь ганили - по різному. Хотів на останок сказати - якщо вийшов хоч раз на сцену - все життя буде тягнути на неї знов! Вдачі Вам в усіх добрих справах!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти