sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 18:11 |
---|---|
Користувач |
Так! Звісно. Я теж в курсі. Головне слухати через усілок НЕ ПАЛЬОНКУ. Тоді звучить краще за будь яку фірму!. А те що вони коштують копійти то то таке собі. КИТАЙЦІ ж стараються робити добро для українців. А ми цого не дооцінюєм. Гайда всі купляти JB Sound та BIG
|
Дмитро Сергієнко | 10 Березня 2012, о 20:50 |
Користувач |
при чому тут JB .....ой...спец.. |
sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 22:04 |
Користувач |
Як при чому? Самі круті колонки виробництва КАНАДА. І не дорого. Майже за копійки Дешевше як Український MAG. Щось канадці недооцінюють себе!..)) |
Yulianovich | 10 Березня 2012, о 23:01 |
Користувач |
Dimon_dana, ну то просвятіть мене дрімучого які це (марка, модель) АС китайських виробників краще звучать за "якісь американські" (марка, модель). дуже цікаво довідатись. Може я щось пропустив... |
sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 23:08 |
Користувач |
Так мені теж цікаво, що це за акустика така якщо звучить краще як американські. Пишіть модель акустики вашої, і тої з якою ви порівнюєте. Та в якому плані кращість проявляється? |
Віталік Вус | 11 Березня 2012, о 16:39 |
Користувач |
Шановні,а не здається вам,що JB(L???) є близьким родичем Panasonix`a i Abibas`a?Ну а якшо звук влаштовує,то про що тут сперечатися?))) |
Дмитро Сергієнко | 11 Березня 2012, о 18:40 |
Користувач |
Ви особисто хто пише чули цю акустику JB чи JBL ? |
Studio | 11 Березня 2012, о 18:54 |
Користувач |
Одесити впарують дуже багато китайського апаратного поносу, сам заради інтересу цікавився - мама не горюй - !!! Простий український лабух ВЕДЕТЬСЯ по повній і купує та тішиться як мала дитина, або скоро все починає розуміти, плюється-плаче і стає продвінутим в тому плані трохи, розуміє що дешевий сир тільки на китайському молокозаводі |
sergejkushnir | 11 Березня 2012, о 19:16 |
Користувач |
Так так, поплюється поплаче, тоді й зрозуміє що барахло купив. Бо зараз до нього не доходить |
Віталік Вус | 11 Березня 2012, о 23:23 |
Користувач |
Особисто чув.Шо JB(фейк JBL) ,шо ElectroSound(фейк ElectroVoice):по сільських клубах вони популярні...Вже краще MAG.Полюбому.НЕ імхо! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти