andriy1980ua | 26 Березня 2012, о 11:39 |
---|---|
Користувач |
ідея з тригерами-класна.Я ж кажу,людина яка чудово володіє грою на барабанах,компетентніше могла б з вами спілкуватися,я ж ніколи не займався звукорежисурою.Можливо й не треба стільки мікрофонів,мій друг виконуватиме сольні номери,де потрібно щоб чітко можна відслідкувати динаміку звку,легкі дотики до ободів і т.п.. |
pete fedyshyn | 26 Березня 2012, о 13:17 |
Користувач |
Якщо ставити трігери і працювати з міді-сигналами, то навіщо "кухня" такого рівня? підійдуть самі прості барабани студентського рівня. Можна ще поставити електронні, якийсь V-drums чи Alesis і не треба ні мікрофонів, ні трігерів і звучання яке хочеш. |
andriy1980ua | 26 Березня 2012, о 13:39 |
Користувач |
це дійсно так,у нашому випадку інструмент зроблено з якісного матеріалу,поряд стоїть Макстоун,просто не хочеться слухати після Тама,тому потрібно мікрофони,але якщо в одному номері хочеться показати якісний звук хорошого інструменту в оригіналі,то в слідуючому номері хочеться показати як можна змінити звучання ударних,так щоб було якісним але відрізнялося,щоб можна виконати твір з іншого жанру в іншому звучанні,тобто я переслідую мету швидкого переналаштування звучання ударних,а це можна зробити тільки за допомогою софту.,або електронних барабанів,щоправда від них ніколи не получиться добитися такої динаміки як на справжному дереві,та якісним сплавом тарілок. |
unclehaphap | 26 Березня 2012, о 13:40 |
Користувач |
Напишіть хоча б жанри... |
Yulianovich | 26 Березня 2012, о 14:14 |
Користувач |
барабани в такому разі можна використовувати будь-які. А як же кальф від гри на добрих барабасах? . |
Богдан Іванишин | 26 Березня 2012, о 22:14 |
Адміністратор |
Пане Пете - не зовсім "самі прості"! Тому ще є можливість підмішування акустичного сигналу з трігерованим. Самі розумієте, що "самі прості" барабани, не дуже й підмішаєш... :)) Ну і електронні барабани вони є мобільно зручні але тембрально мертві... |
pete fedyshyn | 26 Березня 2012, о 22:31 |
Користувач |
Перш за все ми говоримо не про запис, а про лайв. Якщо ставлять трігери, то звучать семпли, і тоді підзвучки не ставлять (хіба оверхеди). Що тоді підмішувати? А якщо є хороші барабани, котрі добре звучать, то для чого трігери? (Бувають варіанти з поганою акустикою залів іт.д. зараз не про це) електронні барабани вони є мобільно зручні але тембрально мертві А чим відрізняється звучання електронного барабана від "трігерованого"? І там і там йде міді сигнал, а звучить записаний семпл. |
andriy1980ua | 26 Березня 2012, о 23:12 |
Користувач |
Напишіть хоча б жанри... джаз,джаз-рок,джаз-фюжн,фанк
|
Yulianovich | 26 Березня 2012, о 23:33 |
Користувач |
джаз,джаз-рок,джаз-фюжн,фанк. Ха! Тут треба грати і не заморочуватись подібним. IMHO (!) Інструмент тут тільки засіб висловлювання емоцій музиканта. Зміна звучання барабанів тут мало що дасть. Чесно кажучи я ще не чув щоб барабанщик хотів різних звучань. В них переважно свій грандіозний "мінінгіт" - пошуки між мензурами барабанів, пушуки дерева, чи поєднання різних порід в кадлах, пошуки підходящих товщин і моделей пластиків, пошуки в різноманітті "заліза" свого звуку. Пружини, резонатори, метал, чи клепка на снер. Якщо клепка, то які мензури і які поєднання дерева. Це не 910-а The Best! і все... Бедзьо то все б ліпше пояснив, бо я далекий до цих "страстєй-мордастєй". Чесно скажу що я Вам заздрю Андрій, ми ніяк не зберемо нормальний сетап мікрофонів щоб перезвучити барабани, так як би хотілося. |
andriy1980ua | 26 Березня 2012, о 23:51 |
Користувач |
. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти