Андрій | 11 Квітня 2012, о 17:20 |
---|---|
Користувач |
В ZX5 до 500 ватного динаміка поставили 40 ватний драйвері і баса чомусь всім бракує .Чому невідомо.... Тому що ND2 теж КОМПРЕСІЙНИЙ! |
Юрій Волошин | 11 Квітня 2012, о 18:10 |
Користувач |
Руслан Кузьо
Як на мене - то низ має грати в субах а не в топах. Цілком згідний з Русланом Кузьо. ДЛЯ НИЗУ ІСНУЮТЬ СУБИ А всі хочуть купити все в одній колонці - наднизький, суперпотужний і чистий бас, виразну середину, і кришталево - чисті верха. Так не буває. Коли все разом, то виходить всього по-трохи, і нічого толком. А для того шоб звучало справді добре, існують окремо топи, окремо суби і активне ділення, шоб їх грамотно частотно розвести. |
sergejkushnir | 12 Квітня 2012, о 00:35 |
Користувач |
Electro-Voice Tour X, класна акустика Мав пожливість недавно прослухати TX1152 http://www.ultrashop.com.ua/goods_TX1152.htm В порівнянні з ELX звучать відкритіше, чіткіше, і потужніше.
|
dj_talkman | 12 Квітня 2012, о 11:01 |
Користувач |
Почему же нельзя все в одном, можно)) Funktion One Resolution 2 или Resolution 3, 4, 5 http://www.funktion-one.com/products/resolution-2/ http://www.funktion-one.com/products/resolution-3/ |
Руслан Кузьо | 12 Квітня 2012, о 11:17 |
Користувач |
Почему же нельзя все в одном, можно)) так, але ціна Funktion One Resolution 4 - 5400 англійських рублів б\у! |
dj_talkman | 12 Квітня 2012, о 11:22 |
Користувач |
Но ведь можно же))) Да и звук будет отменный!!!! У меня в магазине они наверное столько же стоить будут, даже может и новые)) |
Андрій Нечипор | 12 Квітня 2012, о 13:04 |
Користувач |
Ви шановний Станислав напевно не мали чим докорити або з великою повагою віднеслись до того ТХ1152 ,що прирівняли його до такої цінової катигорії .Ви собі взяли Funktion One Resolution 2 для роботи по весіллях ,чи то просто піар і реклама купляйте моє воно краще ?Повірте мені що 5500фунтів можна накупити багато доброго наприклад б/у ХА-2 dynacord і так можна продовжувати довго, що краще . Нагадую обговорюєм EV ТХ !!! Згідний з Русланом і Юрієм що для низу існують суби !
|
dj_talkman | 12 Квітня 2012, о 14:47 |
Користувач |
Ни в коем случае!!! Просто написали, что нет таких систем, чтобы все в одном, я вот и поумничал)) И я согласен, что топ, какой бы супер-низ в нём ни был, все же саб будет звучать куда более интересно, даже если в нём установлен тот же самый динамик. Конструкция корпуса ведь другая, фильтры динамика и так далее... |
sergejkushnir | 13 Квітня 2012, о 00:23 |
Користувач |
Конструкция корпуса, и фильтра в сабе тут не при чем. Для саба берется специальный низкочастотный динамик который делает свое дело от 40 до 200-300 герц, и в етом диапазоне у него большое давление и отдача Если в сабе будет стоять тот же самый динамик что и в топе, низа хорошего не будет, так как изначально динамик спроектирован для СЧ диапазона |
dj_talkman | 13 Квітня 2012, о 00:44 |
Користувач |
Для саба берется специальный низкочастотный динамик который делает свое дело от 40 до 200-300 герц, и в етом диапазоне у него большое давление и отдача Если в сабе будет стоять тот же самый динамик что и в топе, низа хорошего не будет, так как изначально динамик спроектирован для СЧ диапазона В Electro-Voice ZX5 стоит тот же динамик, что и в сабе DYNACORD Power Sub 315, а именно Electro-Voice DVX‑3150. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти