Іван Федорівський | 8 Січня 2013, о 22:26 |
---|---|
Користувач |
Шановний Schumi, мене цікавить питання щодо комплекту 2 х ZxA1 та 2 х ZxA1 Sub. В приміщенні буде звучати дость пристойно, а як на вулиці? Який пульт підійде до даного комплекту? Просто мене зацікавило те що виробник запевняє що це самий оптимальний та малогабаритний комплект пристойного звуку, а у мене досить часто бувають замовлення на виїзді, от тому і цікавлюся. |
schumi | 31 Січня 2013, о 08:46 |
Користувач |
Для приміщення досить хороший комплект, на вулицю думаю захочется трохи потужніший.Хоча багато залежить від розмірів вуличної площадки та стилю музики.Для повного "драйву" на вулиці буде трохи замало. А якщо "потерпите" до середини травня - зможете послухати , покрутити, пощупати такий комплект на семінарі - і складетесвою дособисту думку про таку конфігурацію. http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4454/?page=3 |
Іван Федорівський | 1 Лютого 2013, о 12:26 |
Користувач |
Дякую пану schumi за відповідь. А як що-до пари EV ELX115P?.. Все впирається в фінанси. |
schumi | 9 Лютого 2013, о 18:29 |
Користувач |
Комплект з ZXів звучатиме краще...... ELX все ж фактично бюджетний варіант акустики.По ідеї через місяць-два повинні появитись новинки - серія ZLX. По відеообзору цікава акустика.Вже сам горю бажанням її "поюзати". Можливо є зміст дочекатись цієї серії. Досить добре звучить ТХ серія. Як варіант ТХ1152 - дуже комфортно звучить, а ще до них дінакорд повермейт...... |
Pan Kotskiy | 8 Квітня 2013, о 18:53 |
Користувач |
за 16тис грн -думаю найкраще буде EV SX300 + SB122, це всього 1.5квт, зате який класний звук!!! |
Іван Федорівський | 8 Квітня 2013, о 21:36 |
Користувач |
Дякую Пану Котському за відповідь, правда це не 1500W а 1400W, а от 16000грн за два плеча та ще й з фірмовими чохлами це вже на 250$ дешевше.Але мене цікавить активна АС. Бо з пасивними для хорошого звуку потрібно ще й Повермейт, а це вже додаткові пеньонзи. Ніяк не можу достукатись до пана Романа (Shumi). Він вже повинен був послухати нову серію EV - ZLX. По опису та ціні це саме те що треба, а от по звуку - хотілося б почути думку компетентної людини, яка б не просто начиталася в неті всілякої інфи і жодного разу не почувши своїми вухами починала тут вихваляти або навпаки - поносити дану акустику, це я просто уточнюю, бо іноді на цьому сайті такі розумники доволі часто залишають свої нічим не обгрунтовані коментарі. Тому чекаю на відповідь shumi (Романа Яреми). |
Роман Ремінський | 15 Вересня 2014, о 21:27 |
Користувач |
Вчора на власні вуха почув як звучать EV 1152 з підсилювачем EV Q1212, пульт Yamaha.Грав Саша Р. з Луцька. Як на мене не вистачало верхів та середини, низ був занадто мягкий. Весілля було на вулиці. В попередню неділю теж хтось грав з Луцька на самопальних колонках(динаміки емінемс, драйвера вже не памятаю),підсилювач парк дф 1400, то звук був набагато кращий! Можливо причина в слабих драйверах, на вулиці іх явно не вистачало. Імхо. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти