papa | 30 Травня 2012, о 23:58 |
---|---|
Користувач |
Доброго дня!!! Панове, чи не підкажете мені "щось" про цей мікрофон... чи варто його брати на весілля??? Можливо Shure PG58??? Яка між ними різниця??? |
Віталік Вус | 1 Червня 2012, о 16:55 |
Користувач |
Не варто.Хіба для підзвучки саксофона.Та й то не факт. |
papa | 5 Червня 2012, о 22:27 |
Користувач |
Дякую за відгук... |
papa | 7 Червня 2012, о 00:06 |
Користувач |
а що скажете про Shure PG58??? |
pete fedyshyn | 7 Червня 2012, о 16:59 |
Користувач |
Є таке нормальне бажання зекономити (в кожного). Але правда життя така, що для професійної роботи немає мікрофонів дешевших ніж 100 баків(за б.в.). Є дешеві мікрофони з дуже пристойним звучанням, але на малій потужності, коли пробувати в хаті. А коли починаєш визвучувати в залі (з паскудною акустикою) на потужності, от тоді і видно всю різницю. |
papa | 7 Червня 2012, о 21:12 |
Користувач |
pete fedyshyn, що ви мені порадете робити? |
Віталік Вус | 7 Червня 2012, о 23:55 |
Користувач |
Я хоч і не п.Федишин,але пораджу поритися в розділі "куплю/продам",там один чоловік продає б/у Shure Beta 57.Ото був би дуже хороший варіант.Ше десь там же,пригадую,хтось продавав AUDIX OM05 за 1000грн,також класний мікрофон.І ще,на мікрофонах нема чого економити-боком вилізе!Хоча я недавно собі до колекції прикупив Shure PROLOGUE 22L за фігню-чудовий мікрофон.Але то називається "підвернулося".Такого не знайдеш (хіба убитий).Вирішуй.Зичу успіху.І ще раз:НЕ ЕКОНОМ НА МІКРОФОНАХ! |
papa | 8 Червня 2012, о 13:23 |
Користувач |
Дякую за відгуки!!! |
pete fedyshyn | 8 Червня 2012, о 15:49 |
Користувач |
Загалом Shure SM58 вважається промисловим стандартом вокального мікрофона, і не тому що він найкращий. Просто це необхідний мінімум для професійного вокаліста. Звичайно є мікрофони набагато кращі, під різні голоси підходять різні мікрофони, але 58-ий найбільш універсальний, в нього будь-який голос звучати буде пристойно. Найкраще брати мікрофони (класом не нижче 58-го) від різних виробників і пробувати. Якщо немає такої можливості то з Shure SM58 не помилитесь. |
papa | 8 Червня 2012, о 18:31 |
Користувач |
Дякую... тобто про серію PG кажете забути??? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти