Богдан Іванишин | 10 Серпня 2012, о 20:34 |
---|---|
Адміністратор |
Я мав на увазі, що багато репертуару, народного і естради, можна грати з "грайки"... Як ми успішно робимо і знаю багато люду які так роблять (і на сайті в тому числі). Звісно що це не повністю вживу - але кайфовово і цікаво! Як на мене, мені така робота в принципі подобається і клієнти довольні! Бо сіра маса і так не "дає дупля" (живе чи не живе), а хто розуміється - той звше оцінить і зловить кайф! Неодноразово нам оператори і тамади, в неділю, після суботьної "живої лаби" з бубнами, казали - хлопці у вас набагато цікавіше і оригінальніше звучить з грайки ніж в них вживу.... Нафіга то тоді здалося... Я не вихваляюся боронь Боже, просто констатую факт! Мене в принципі все влаштовує і після довгих роздумів (з своїми напарниками) та з полеміками різних людей, зокрема і на форумах з сайту, ми прийшли до висновку, що нафіг воно на весіллі чи бенкеті надо!!! Люди зщабавлені, дехто навіть кайф зловив від музики заграної в живу, все таки (клавіші, сакс, гітара, акорден роблять свою погоду) - в цілому клієнт задоволений і ми заплачені і подякуавані! Ото й воно! Як нарід захоче живу музику з бубунами послухати, то піде в Джаз клуб, в оперний театр, в Театр М. Заньковецької у Львівську філармонію або в органний зал! Як на мене все в принципі правильно розставлено! Там де люди приходять відриватися і гуляти, їм в пєнь ті барабани і нафіг не потрібні! Повторююсь я за те що все таки не було 100% фанєри! Але все в купі і музика ( з тої самої грайки правильно прописаної і правильно заграна) краще буде звучати ніж інваліди які грають" вживу" і кажуть - бо ми вживу! Нфіг гнати такі гурти в с... Простий приклад казав мені Юра Бульбах, що працював на весіллі з Романом Співаком та його дружиною(відомою особою на сайті) І каже що забава і музика були на вищому рівні Привильно виконані пісні, тонко відчута публіка репертуаром і гарно і професійно на 100% використана самограйка... Повторюсь 2 є людей! Коментарі зайві... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 10 Серпня 2012, о 22:54 |
Користувач |
Якщо продовжити логічну цепочку допису Бедзю Іванишин -то ще доцільніше посадити взагалі ОДНОГО запускальщика кращих світових зразків (в оригіналі !!!) і навіщо те все клоунство з копіюванням. Та просто багато кому ,в даній ситуації, плювати на живу музику -вони і так добре косять ...ми ж добре влаштувались, правда? |
ZZ2000 | 11 Серпня 2012, о 03:12 |
Користувач |
Хлопці , ну от наскільки все таки кумедно і абсурдно виглядає вся ця балачка в цій темі яку топікстартер невідомо (а може навпаки усім відомо) для чого створив. :))) Да про що взагалі "базар" тут розводимо і головне де!? На сайті мінусових фонограм!!! Ну от лишній раз впевнююсь, що всі лабухи по життю то є великі "сказочніки": пускати фанери і називати то "живою лабою", корчитись за бутафорними інструментами і вести розмови про "живу лабу", зареєструватись на сайті мінусових фонограм(!!!) і піднімати тут тему "живої лаби", а самий більший абсурд то це піднімати на "фанерному" сайті питання зменшення кількості використання фонограм.. Ну бред же сивої кобили виходить, правильно, хто заперечить? І не жива то лаба з двох чоловік під самограй! Не жи-ва! Чому? А догадайтесь з трьох раз... Да, є люди які з часом просто навчились віртуозно володіти самограєм, (професійно тиснути потрібні кнопки на електронній клавіші з автоакомпанементом ), прописувати його і всяке таке, але то всеодно НЕ ЖИВА (!!!) лаба і все тут, хоч розірвіть мене. І не треба такі питання мусолити з теми в тему, від того не ростуть ні бабки ні престиж тої ж лаби. Ну ми ж усі розумні люди .... А хто як собі "косить", то то вже його діло, як може так і "косить" і немає в тому нічого зазорного бо як не як, а кожен якусь таки роботу для того щоби заробити копійчину виконує... Добре чи погано то це вже інше питання... Врешті-решт всі тут у нас займаються тим ділом щоби прокормити себе чи сімью... А можливо у когось то взагалі єдиний заробіток на сьогоднішній день. То що саме в цьому поганого, я вас питаю? |
ZZ2000 | 11 Серпня 2012, о 03:39 |
Користувач |
Ну давай те припустимо, що наш vasaSHALEVA і його команда приміром з пьяти чоловік, все до останньоЇ ноти лабають наживо і на "живих" інструментах з барабуцами включно. Клас? Да, клас. А скілюки весіль така команда в повному складі може взяти і обслуговувати за один день? Три, пьять, вісім чи всього одне??? Да, одне. І нехай там грають-виграють, хоч посиніють всі на тому весіллі то всеодно то буде одне весілля, хоч і неймовірно (надіюсь дуже) дорогезне. Одне! А по загсам скільки реєструється? І всі хочуть з музикою і не всі ж такі платежоспроможні як ті яких обслуговує vasaSHALEVA в наведеному мною прикладі. То їм що весілля не робити чи як? А коли наречених влаштовує "під-мінус" по ціні в 2000-2500 грн/день, то що їм теж не робити весілля, а шукати "кльову живу команду", по вашому, чи як?
|
Віталій Станіславчук | 11 Серпня 2012, о 12:54 |
Користувач |
Згідний на 200 відсотків з ZZ2000 на кожний товар є свій покупець... |
Богдан Іванишин | 12 Серпня 2012, о 02:50 |
Адміністратор |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH - я всього лиш висловив свою думку, а Ви як завжди зі своєю "уявою" все перекрутили... Звиччайно лабло зі самограя це не вживу... Я на цьому і ненастоював Звісно що це не повністю вживу - але кайфовово і цікаво! |
bodja bear | 19 Серпня 2012, о 17:20 |
Користувач |
Нехай той хто скаже що виконнання музичних пєс на самограї то фонограма ,перший кине в мене камінь.....А якщо це не фонограма то тоді логічно припустити що це виконання вживу ,принаймні деяких кавалків пісні, а це вже щось.... |
ZZ2000 | 20 Серпня 2012, о 14:53 |
Користувач |
Я чоловік не категоричний та для мене музика з "самограйки" - суррогат, хоч бува і дуже непогано поданий. Ось так я то розцінюю. ІМХО Не повертається язик назвати "самограєчну" лабу живою, коли в ній "троє з чотирьох лабухів" - процесори (тобто мертві). Я не правий? До речі дивлюсь на назву теми - наскільки все таки абсурдно вона виглядає на сайті мінусових фонограм, капець якийсь... |
bodja bear | 20 Серпня 2012, о 21:22 |
Користувач |
Те що це сурогат то факт ,алеж не фанера ,як на мене ,це всетаки краще ніж ноут, плюс людям на забаві в очі дивитись простіше. |
ZZ2000 | 21 Серпня 2012, о 23:25 |
Користувач |
Ну, незнаю, Бодь, мені здається що краще вже співати під якісний мінус, ніж під такий "проф-супровід", який деякі клавішники намагаються виродити для пісні на самограї. Ще колись, ну да, а зараз коли у народа на вухах весь час вісить якісна музика, то ні... Як для мене... До речі мені й під ноут в очі дивитись не складно бо крім ноута вже зараз ніякі інструменти не стоять окрім мікшера та монітора. :))))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти