Gocan | 16 Серпня 2012, о 22:49 |
---|---|
![]() Користувач |
Молодий звичайно не правий... але коли наймають музик а приходять чуваки і розкладають ноутбуки??? З повагою до всіх - проте, самі винні |
beringer | 16 Серпня 2012, о 23:06 |
![]() Користувач |
Жодна молода пара не покличе музик на своє весілля, якщо не бачили і не чули їхню роботу. Молодий в даному випадку напевно хильнув зайвого. Все ж таки цікаво, чим закінчилось весілля... |
ZZ2000 | 16 Серпня 2012, о 23:08 |
![]() Користувач |
Ну що можна сказати, наречений - ідіот повний, але він те звичайно ж заперечуватиме, йолоп тай усе. І кому цей його понт (інакше не назвеш) знадобився? Точно не йому самому, хіба його "пацанам" - таким же ідіотам як і він. Зіпсував настрій і собі і людям і лабухам, а в результаті мабуть після того як лаба поїхала звідти, весілля догравав на гармошці старий циган з сусіднього базару. Ото вже мало бути "красіво" і професійно. |
Василь | 16 Серпня 2012, о 23:46 |
![]() Користувач |
Випадок цікавий тим, якщо це музиканти із Франківщини, то вони самі повинні знати , які у них там звичаї... Чому ж той молодий замовляє музику,не знаючи і не намагаючись , мабуть,знати яка буде у нього музика на весіллі? Невже він настільки некомпетентний , що не чув слово "фонограма". Ми , наприклад , замовнику стараємось продемонструвати декілька наших записів,щоб людина була в курсі справи. Взагалі - то музиканти на певній території мають власний імідж. Родичі,близькі,знайомі певним чином радять новоспеченим нареченим тих чи інших музикантів або вони самі(наречені) чули їхню роботу (залежить від популярності). Ніхто і нікого не примушує купляти " кота в мішку "(крім аферистів). В цьому випадку молодий сам винуватий, то ж не замовляв він музик з іншої планети? Є певний відсоток, що музсупровід може бути з іншої області , але мінімальний. В основному , ж свої, місцеві,переконаний в цьому. Я не думаю,що наймають музик, (постійно!) яких ніколи і ніхто не чув! Все - таки прихожду до висновку : молодий вирішив похизуватись та показати власне "Я", щоб ПРИНИЗИТИ людей. ІМХО. |
Roman | 16 Серпня 2012, о 23:51 |
![]() Користувач |
В мене склалось враження, що на І-Франківщині хлопці спокійноі і без ноутбука відлабають... Тільки незрозуміло, як це -забрав? Віддали добровільно, чи силою? Якщо добровільно віддали - самі винні, якщо силою - заява! І послав би, на далекий хутір |
Долинський ТАЛіСМАН | 17 Серпня 2012, о 01:01 |
![]() Користувач |
Скоріше за все, ситуація - просто ПРИДУМАНА, одним з наших колег. Хоча немудрих теж є багато серед наших клієнтів. А якщо тут вже щось і обговорювати, то дійсно, як це - ПОЗАБИРАВ ?! |
SHARIK | 17 Серпня 2012, о 11:18 |
![]() Модератор |
Може і не придумана. В мене була така сама ситуація ще чотири роки тому на Буковині. Перед клавішником ( клава Па 800 і клавішник працьовитий) стояв відкритий ноут який суто використовувався для тесту. Але все одно були зауваження, що ми " крутим дискотеку", як висловився замовник. Хоч ми йому доказували і показували для чого використовувався ноут. Завжди знайдеться людина, яка може попортити нерви, хоч і при годжені весілля, всі на все згідні лиш би здешевити замовлення. Але забирати ноут - це вже край. |
unclehaphap | 17 Серпня 2012, о 11:29 |
![]() Користувач |
Так, звісно, фізичне втручання - то вже забагато. А може на тому ноуті хост з ВСТшками крутиться. Варто було молодого переї..ти ковінькою і аж тоді їхати додому... |
Віра Верле | 17 Серпня 2012, о 11:30 |
![]() Користувач |
Ситуація ,думаю, не придумана. Знаю ще , що хлопці взяли 5000 грн. А одного разу я була в гостях на весіллі в одному селі, де музиканти заграли пару вальсів, а потім ,під час гри, пробували потихеньку розкладати ноутбук, вдалося їм прокрутити тільки "Білі черемхи". як місцеві закрили їм ноут . Склад був із чотирьох : скрипач,саксофоніст, гітарист і клавішник. Після того ,як ноутбук заставили забрати, з них ніхто очей не зводив, чесно кажучи, мені Їх було шкода , коли біля них постійно хтось чергував . |
Roman | 17 Серпня 2012, о 16:38 |
![]() Користувач |
За 5000 треба без фонограм грати ! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти