Василь | 15 Вересня 2012, о 02:23 |
---|---|
Користувач |
Юра Цьосенко, з повагою! Не пам"ятю ,ну ніби була у нас PSR - 300. Юра! Я так точно не пам"ятаю . Але факт був. Ти вже мене вибач,давно було...Але не брехня! Може,ще мали інші акумулятори? Друже, не пам"ятаю....Весело було! З повагою до всіх колег - музикантів! |
Юрій Цьосенко | 15 Вересня 2012, о 21:51 |
Користувач |
Та я ж нічого:) Може Вам комбайновського акумулятора притянули тоді...Той і четверо суток грати буде:)Я чому написав, бо колись у мене була ситуація.Поїхали с друзями на природу,взяли з собою 51-у ямаху ,підключили до акумулятора,"погарлали" пісні.Через часа три ямаха потухла.Поставили акумулятор на машину а він "мертвий"...Як зараз помню водій казав що акумулятору неділі дві... |
Володимир Матвійчук | 15 Вересня 2012, о 23:04 |
Модератор |
Другий колєга в іншому закладі грав один,гроші взяв наперед ,світла не стало почекав годину -пішов до дому "буде електрика-то подзвоните",звісно електрики не було.Де справедливість? kovalvitaly, справедливість зашита у Вашому повідомленні, в трьох словах: "гроші взяв наперед". Давно пора музикам переходити на повну передплату, яке це роблять аранжувальники. Та й написати райдер теж не зашкодило б. Нехай він буде юридично недійсний, але список взаємних зобов'язань, написаний на папері та підписаний замовником та виконавцем, організує обидві сторони. |
Юрій Цьосенко | 16 Вересня 2012, о 00:13 |
Користувач |
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти