Ivan2912 | 10 Вересня 2015, о 20:49 |
---|---|
Користувач |
А моя думка що заклеювати клавіші у салафан чи в плівку це признак настоящого рагулізма. Як людина вище сказала-треба перед кожним весільним заходом мити руки. Попробуйте-чомусь завжди йде брудна вода. Ну а якщо тільки но руками брав шашлик і одразу тими масними пальцями до кляпи??? НУуууу- так і та клавіша буде виглядати...Просто треба до інструменту обережно відноситись, і буде тобі все служити довгі роки. |
l77l | 11 Вересня 2015, о 17:53 |
Користувач |
Знайшов стилі SET. не поганий в неті для Корга Ра-600, знаю що не тут пишуть про стилі, але може хтось хоче доюзати свого 600 коржика. Скачати http://www.mediafire.com/download/0duvhy9o74nwrqd/Pa600.SET.rar Відео стилів https://www.youtube.com/watch?v=3l4wu_T34Ck там є також дуже хороші звуки. |
Andrij 1810 | 7 Жовтня 2015, о 15:39 |
Користувач |
Доброго вечора . Маю цей інструмент уже 2 рік. Коргом задоволений дуже, тільки ось появилась в мене проблема з переходами 3 і 4 на стилях. Кнопки потребують більших зусиль при натисканні , ніж перехід 1 і 2. Може хтось з цим зустрічався, порадьте, що з цим робити (не хочеться витискати їх з надмірною силою). |
Andrij 1810 | 9 Жовтня 2015, о 13:50 |
Користувач |
Ну а якщо самому вскрити синтезатор і контакти під гумками прочистити спиртом від пороху, це не поможе? |
NICOLAS | 31 Жовтня 2015, о 09:41 |
Користувач |
Хотів спитати чи можна змінити заставку загрузки у корга па 600? |
l77l | 31 Жовтня 2015, о 10:39 |
Користувач |
А на що плануєте заставку поміняти на Корг Ра-4х ? |
NICOLAS | 31 Жовтня 2015, о 11:10 |
Користувач |
Ну я бачив на відео як це виглядає, і мені сподобалось хочу собі так зробити..!?? |
Вадим Тулейбич | 31 Жовтня 2015, о 11:44 |
Користувач |
Ну а якщо самому вскрити синтезатор і контакти під гумками прочистити спиртом від пороху, це не поможе Ні,шановний, це вже не поможе. |
NICOLAS | 31 Жовтня 2015, о 11:50 |
Користувач |
Хтось знає як...??? |
ПІВТОН БЕЗВУХИЙ | 31 Жовтня 2015, о 12:04 |
Користувач |
ТулейБіч,умнічаєш..."лошка" радиш пошукати. Забув лосю, як ще сам не так давно ним був і клянчив то мануал,то стилі до і30...Пригадаєш сам і вибачишся за свою гниловату писанину,чи створити темку і скинути твої лоховскі питання? Чи ти думаєш, що твій і30 - золотий батон? Гляди сам не лоханись. І не почни скулити тут на форумі,що тобі знову щось "зламали..." |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти