l77l | 7 Січня 2013, о 21:10 |
---|---|
Користувач |
До 1120 доступних в памяті корга ячейок для стилів ( для ваших стилі від попередніх інструментів ), новий гітарний режим який є в PA-3-Guitar Mode 2
|
Роман Ремінський | 8 Січня 2013, о 23:24 |
Користувач |
Демо KORG PA-600:
http://www.youtube.com/watch?v=MMBGc_Bs9e0 Ваші враження від звучання корга? |
sergejkushnir | 9 Січня 2013, о 00:54 |
Користувач |
Звучить як і попередні моделі. Нічого особливого навіть іграшково . Особливо остання ссилка Модерн Токінг. То взагалі пародія як на дитячім касіо. Стилі як були туповаті в корга так і лишились Ямаха навіть 900 прозвучить на 2 голови краще, і стилі її звучать куди натуральніше і виразніше за туцкання корга. Це моє враження. А там кому як..
|
Юрко (DJ ... | 9 Січня 2013, о 11:17 |
Користувач |
І знову ЯМАХА вилізла)))) Але тут обговорення корга нового, а не порівняння... Хоча, того треба було чекати... |
unclehaphap | 9 Січня 2013, о 11:21 |
Користувач |
Мені повідомлення з форуму приходять як події RSS-підписки. Там нема ніків дописувачів, але по тексту я безпомилково вгадав, хто то написав :D |
Назар Каратник | 31 Січня 2013, о 01:05 |
Користувач |
" Звучить як і попередні моделі " я б не сказав , у відео огляді від магазину "ВІВО" дуже чітко чути різницю між pa 600 і pa 500 , випливає наступне питання : а може хтось глухий , а ? " Ямаха навіть 900 прозвучить на 2 голови краще, і стилі її звучать куди натуральніше і виразніше за туцкання корга." не сказав би , кожна фірма виробник вкладає у свій виріб свої певні розробки , Корг не звучить гірше , він просто звучить по своєму , по іншому , не так як Ямаха і Роланд та ін... , і має массу своїх переваг , а ще тут присутня тема смаку , кому що подобається !!!! І дуже важливо не вводити людей в оману , своїми суб"єктивними і нічим не обгрунтованими думками , а чітко вказати на плюси і мінуси даного виробу . |
sania30 | 31 Січня 2013, о 12:34 |
Користувач |
Я людина яка не мала жодного корга і ямахи с900, можу сказати що з цих чотирьох демок мені несподобалась жодна, правда гитара в другій демці може бути, і стрінгс в демці Селін Діон нічого, Модерн Толкінг справді все одно що на кассіо, всі стилі сухі, АЛЕ подивившись відеодемонстрацію магазину ""ВІВО" враження помінялось в кращу сторону, якшо ще його прописати під наше весілля, то думаю буде звучати досить добре, а той хто записував попередні демки просто не володіє інструментом, і не хоче його вивчати, або є агентом конкуруючої фірми |
Юрко (DJ ... | 31 Січня 2013, о 12:37 |
Користувач |
Правильно Назарку сказав... А то починають пеесерити тут, а про реальний стан речей, відносно даного інструмента, видно тільки з відео-демок... |
sania30 | 31 Січня 2013, о 12:58 |
Користувач |
Ще хочу доповнинити; в кінці демки коли демонструється різниця між корг па500 і па 600, то різниця у звучанні колосальна, па 600 набагато крутіше звучить, плюс має набагато кращий дизайн, а для мене це також важливо, якщо в ньому щей клавіатура пружинкова то це зовсім супер. |
sergejkushnir | 31 Січня 2013, о 13:36 |
Користувач |
Ось ще демка з порівнянням http://www.youtube.com/watch?v=m5M8FNPNbhE |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти