Юрій Рубай | 16 Липня 2013, о 00:08 |
---|---|
Користувач |
Автор закинув на наш сайт мінусовку, не зважаючи на слабу підтримку суспільства /поганий текст/ я переробив текст щоб був зміст та підтримав автора на сайті, написав що пісня стала чудова що можливо я її виконаю на фестивалі,на що автор відповів що я не маю право цю пісню співати бо не маю авторских прав на цю пісню. Тоді питаня? Навіщо тоді закидувати мінус як що її не можна співати. Підскажіть що робити? З повагою до Всіх Юрій. |
Іван Приймачек | 16 Липня 2013, о 02:40 |
Користувач |
Візьми другу пісню. |
Marian | 16 Липня 2013, о 08:50 |
Користувач |
чим ти переймаєшся? Авторів знаєш скільки може бути! А якщо ти виконаєш тоді що? Він тебе ,,застрілить?'' ой насмішив)))співай наздоров'я! |
Юрій Рубай | 16 Липня 2013, о 15:57 |
Користувач |
Як для мене, мені було би приємно як що хтось співав мою пісню та жаба не давила,а навпаки. Просто немає тут логикі для чого скидати авторський мінус, а потім казати неспівайте бо ти немаєш авторських прав. Можно взяти іншу пісню просто ця дуже подобається тим більш я зробив корекцію тексту і вона стала більш гарнішою. Шкода що автор егоїст та не розуміє що я не хочу в ньго її красти, а зробити цю пісню як можна гарнішою бо вона Українська. |
ZZ2000 | 17 Липня 2013, о 21:00 |
Користувач |
Юрик, да ти плюнь на ту пісню і на її автора тай усі діла... Він же сюди виклав те своє творіння лише для того щоб "маси ознайомились з його творчістю", причому виклав "зажовану" МП3-шку, а не оригінальний файл мінуса у WAV форматі. Чому? Тому що за оригінальний WAV мінус хлопченя хоче грошиків. Так то. І одразу мабуть чимало... То тепер таке кругом - Ні ноти без копійки!!! Так що Юрку, коли маєш бажання - заплати яку гривню тому писаці, станеш одразу йому товаришом і так сказать "потрєбітєлєм його творчості", а не маєш бажання платити - плюнь на то всьо надуте авторство, візьми якусь другу пісню тай їдь собі не свій фестиваль і волай її для людей та в собі в своє задоволення. А що то за пісня хотілося б знати, Юрко дай ссилку най люди побачать... Я того автора про котрого пише Юрко Рубай не знаю, але скажу так - Коли не хочеш, щоб люди співали твої "творіння" (популяризуючи тим самим серед людей і тебе і твою творчість) так нічого викладати їх у вільний доступ в Неті. Закинь на файлообмінник і як кажуть дери бабло за ссилки на оригінали своїх WAVок якщо на них такий великий спрос. От всі діла... А то бачиш творчу людину капец як розстроїв... |
Юрій Рубай | 19 Липня 2013, о 15:24 |
Користувач |
Ця пісня є сайті, Джон Сергій Тихоненкo "Я ЖИТИМУ В ЖУРБІ" |
ZZ2000 | 20 Липня 2013, о 04:24 |
Користувач |
Послухав я цю пісню, М-да... "Журба" полнєйша, конечно у всіх відношеннях... А що головне прикололо - заявлена як РОЗВАЖАЛЬНА і ТАНЦЮВАЛЬНА... . Можна з ума зійти... Високохудожня та інтелектуальна вєщ я вам скажу Прикольно, в описі вказаано що авторські права захищені... А ким захищені не сказано... Незнаю Юрку на який ти фестиваль її збирався везти показувати, та думаю що такий "розважально-танцювальний" номер буде просто могилою для виконавця на тій сцені.... Однозначно бери готуй інший номер... |
Юрій Рубай | 21 Липня 2013, о 13:31 |
Користувач |
Можливо так і зроблю. пісень українських багато. Дякую. |
slavashef | 23 Липня 2013, о 11:04 |
Користувач |
Доброго здоров"я Юрій!!!! Що хочу сказати: пісня тай пісня в кожного свій смак сказав Бобік облизавши щось Шарику!!! Звісно можете виконувати і навіть замінити де які слова, тільки не писати і не казати що це Ваша пісня. (Хоча зараз і кажуть і пиуть що хочуть,про які авторські права мова, в нас держава без правил особливо наша музична культура) та я Вам можу назвати багато прикладів плагіатства,ну і що? Антонову чи Кіркорову ми не башляєм інавіть не питаєм дует Світязь чи Паліка співати твою пісню чи ні? А скільки ми перекручуєм слів. Так що співайте на здоров"я і навіть нічого нікого не питайте. |
Hollow Man | 26 Липня 2013, о 11:16 |
Користувач |
Абсолютно солідарний,ще й додам;автор повинен бути безмежно вдячний"фінансово"за популяризацію свого опусу.А якщо сер,йозно,то -що в інтернет попало,-те автоматично стає власністю суспільства.Хай живе Гай Фокс !!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти