unclehaphap | 14 Липня 2014, о 20:35 |
---|---|
Користувач |
"Amicus Володя, sed magis amica veritas" Все потрібно переписувати і дописувати. Я стверджую це з власного досвіду. Можливо, не всім доводилось здибатися з доволі збоченими забаганками потенційних покупців. Я принципово не програмую речі, які продаю, згідно свого смаку. Бо доведеться то все порубати на корені і не один раз. Щодо продажу Кетронів: браття, будьмо менш агресивнішими. Я краще пораджу, як вдосконалити рекламні кліпи ;) |
bodja bear | 14 Липня 2014, о 23:14 |
Користувач |
а я йому от не довіряю ,якийсь він підозрілий краще в нього не купувати,може то не кетрон а фейк китаянський))) |
sekret | 15 Липня 2014, о 09:14 |
Користувач |
Знаєте колеги, як що приймати участь в форумі для того щоб тебе помітили - це примітивно. А ти я бачу профан ше той bodja lykovskij... Такі синтезатори, як Ketron виробляються лише в Італії. Раджу трохи розширити свій кругозір, а потім щось там писати чи радити (такі, як ти починають довіряти тоді коли вас трішки обманюють) але для мене це не показник.
|
pete fedyshyn | 15 Липня 2014, о 13:53 |
Користувач |
KORG PA1X Pro - звук класний, а стилі потрібно переписувати і дописувати Будь-який інструмент, це звучання і можливості. А стилі треба писати завжди. Якщо має бути все готове, то називається "компютер". |
bodja bear | 15 Липня 2014, о 21:06 |
Користувач |
А ти я бачу профан ше той bodja lykovskij Всьо я сі обідив на смертьйду плакати)))) Торгаш Володя,а що така бурхлива реакція на мій меседж ,а от повідомлення Руслана Заркевича ти якось поза увагою залишив... Давай упустимо мою кваліфікацію і перейдем до теми топіка...тут людина поради просить ,а ти на фоні цього піаришся і просовуєш свій товар...може я старомодний але рахую жи то якось не по пацанячому...хош рекламу, плати засновникам сайту і тоді рекламуйся на здоровя(акі то зробили ВІВО і Ямаха)... а те що ти робиш якось тхне недобросовісністю, та й на брехні тебе тут вже Дятько Хапко підловив..... такі, як ти починають довіряти тоді коли вас трішки обманюють Бачу саме по таких принципах ти живеш.... |
sekret | 16 Липня 2014, о 11:44 |
Користувач |
Доброго дня на сайті Українські мінусовки! Хочу сказати для тих користувачів, які предвзято використовують мої повідомлення на форумі: шановні колеги, кожен із нас на цьому сайті має свої вподобання та цілі і це нормально. Я Володимир - продаю муз. інструменти і завжди раджу (при потребі) людям, що варто купувати, а із чим можна почекати. Поганий той продавець, який не хвалить свій товар і пасивно його продає. Але відносно моїх рекомендацій - вони точні і реальні. Хто сумнівається в тому, що Ketron дійсно толковий синтезатор - послухайте його наживо, пограйте на ньому. Я нікому не навязую то, що продаю. Вибір завжди за вами. Дякую. Нехай щастить . |
Юрій Бульбах | 16 Липня 2014, о 12:11 |
Модератор |
Доброго дня користувачам форуму сайту Українські мінусовки. Хочу сказати для тих користувачів, які забувають, що вони рівноправні користувачі форуму з можливістю безкоштовного спілкування і платного просування своїх послуг. Правила про "хорошого продавця" діють в магазині, а не в спільноті, що створена для спілкування. Маєте думку щодо інструменту - можете написати, а "проконсультую", "привезу", "продам" - це у відділ "Куплю/продам" і банерна реклама (до Адміністратора, оплачуєте, рекламуйтесь на здоров'ячко). |
Анатолiй | 16 Липня 2014, о 12:37 |
Користувач |
Був тут такий собі Володя Суслік, що просив задарма у всіх стилів до всіх інструментів, а потім їх тут же і продавав... |
Yulianovich | 17 Липня 2014, о 13:09 |
Користувач |
Тяжкі часи настали. Музична спільнота повністю здеградувала і отупіла. Ніхто не зауважив що японці безславно програли битву створення самограйок італійцям. І цілий світ далі наполегливо надає перевагу "великій японській трійці". Але битву за покупця на теренах Вкраїни програла і фірма Кетрон. А вони так старалися, так старалися... Напхали під саму зав'язку свої самограйки звуками і стилями вальсів і італійського народного танцю полька з гудзом, а все даремно. Ніц там не тра змінювати, купуй і грай українське весілля! Так ні, на просторах музресурсів тільки й точиться полеміка Korg PA vs Yamaha PSR. Пора Кетрону в якості демки взяти пісню: "Ніхто мене не любить, ніхто мене не хоче. Піду я у садочок, наїмся хробачків...". |
Юрій | 17 Липня 2014, о 19:49 |
Користувач |
Добрий вечір! Хлопці, я розумію, що час дійсно непростий, але будьте чесні в першу чергу перед самими собою і не збивайте других людей із толку. Як що дехто із вас знайомий із такими синтами, як roland, yamaha, korg і думає, що це потолок, то скажу вам - це далеко не так. Просто не кожен має можливість купувати дорогі синтезатори, але мріє кожний. Вибирайте найкраще і не слухайте тих хто некомпетентний в цих питаннях. З повагою Юрій. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти