unclehaphap | 17 Липня 2014, о 20:03 |
---|---|
Користувач |
Володь, перестань плодити аккаунти... Ой, перепрошую, Джерарде Батлер, не впізнав :D |
Yulianovich | 17 Липня 2014, о 20:12 |
Користувач |
Найкраще це завжди дорого. Юрій, ви хоч думайте що пишете.
На форумах мають змогу висловлювати свою думку всі. Хто хоче щоб слухали тільки його - вперед в блогосферу.
|
Юрій | 17 Липня 2014, о 20:25 |
Користувач |
Відносно дорогих аранж.станцій можу обгрунтувати: 1) професійний звук розпочинається із вартості не менше 2000у.о 2) насправді приємно грати і слухати 3) не втрачаєш марно час, а реально працюєш 4) синтезатори PRO завжди в ціні Взагалі в кожного власне бачення, але я висвітлюю професійну сторону цієї теми, а не намагаюся сперечатися як школяр.
|
sekret | 17 Липня 2014, о 20:35 |
Користувач |
Дядько Хапко (Ростислав), вибач, але здається мені, що в тебе синдром модератора. Не ображайся на мене, ти просто себе відповідно поводиш, а для чого? Ми всі досить добре проявляємо ініціативу і смикалку допомагати нам не потрібно . |
bodja bear | 17 Липня 2014, о 22:49 |
Користувач |
Безперечно Торгаш Володя що тобі би було значно вигідніше якби тут таких людей як Дятько Хапко чи Юліанович небуло,щоб небуло кому "лапшу" з вух початківців знімати, яку ти так активно намагаєшся вішати....Скажи якщо кетрон то ідеальний ідеал ,де вже нічого не треба прописувати,то нащо ти викинув на продажу стилі до нього та ще й по такій нескромній ціні???? а от до корга чи до ями їх і на халяву валом і то досить таки непогані... П.С. Кетрон таки своїх грошей вартує,але всеж він далеко не панацея.... |
Yulianovich | 18 Липня 2014, о 12:42 |
Користувач |
Ви перший пост топіка читали? ТС портібен:
|
Віталік Вус | 24 Серпня 2014, о 00:30 |
Користувач |
Першим ділом перепрошую за оффтоп,але неохота заради "питання-відповідь" плодити тем.Отож:чим то клавішник забарикадований:https://www.youtube.com/watch?v=wbHnhvgi7dM ?Я тільки один інструмент,здається,розпізнав (вроді Roland GAIA),а решта?Що скажете,шановні? |
Yulianovich | 24 Серпня 2014, о 03:37 |
Користувач |
http://www.nightwishrussia.nm.ru/nightwish_person_tomas.html
|
unclehaphap | 27 Серпня 2014, о 17:52 |
Користувач |
Там нема GAIA і не може бути :) - Холопайнен є лютим коргофілом. На другому поверсі стоїть побілений N364. Ось кілька фоток зі схожих ракурсів:
На першому поверсі - Triton, збоку або Karma, або TR61. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти