KORGI3 | 26 Грудня 2013, о 00:04 |
---|---|
Користувач |
Чим почали. Руслан Заркевич Щиро вітаю всіх музикантів України! Мене звати Руслан, я навчаюся грати на синтезаторі і вирішив купити синтезатора, але не знаю точно який класний... Отож звертаюся до Вас панове! Який синтезатор порадите придбати? (хотілося би купити інструмент на перспективу і що б звучав добре) Дякую всім за Ваші поради!
І чим закінчили. Юрко (DJ VIST) Мда... Нахаляву і спирт солодкий)))
Геніально! Флудільня.Вам всім треба антидод від понтів.
|
Юрко (DJ ... | 26 Грудня 2013, о 00:12 |
Користувач |
Шановний, ти би не хамив так сходу. Почитай попередні пости самого топік стартера- "Дякую. Зрозумів." і все в тому роді... Звідси можна вважати, що тема себе наразі вичерпала... Бо тут багато шанованого люду є - самі кому хоч антидот вставлять куди треба... |
Yulianovich | 26 Грудня 2013, о 00:21 |
Користувач |
КОРГІ3, тема розташована в розділі "Вільне спілкування". Так що... |
bodja bear | 26 Грудня 2013, о 14:53 |
Користувач |
Боже мій, які ми всі злі і головне так і стараємся,один одного "зїсти"(опусти,принизити,тикнути писком в каку),нетреба так хлопці ,за рахунок цькування ближнього сам розумнішим не станеш,будьте добріші один до одного так легше жити і сни в ночі приємні сняться... Ну написав хлопчина невнятно ,ну прикололись трішки над ним (подоброму)то що з того ,трагедію робити???Гадаю навпики в майбутньом це змусить його більш обдумано спілкуватись з людьми, щоб подібних каламбурів не виникало , а уточнить свої потреби тут йому обовязково допоможуть доброю порадою.Благо є кому........ І щ,е акі би шановний топікастер не лінувався ,а трішки би пошарив по форумі то обовязково би знайшов відповідь на свої питання,подібні теми тут,як говорить мій маленький синочокобговорювались мільон пятсот раз))))....
|
Roman | 26 Грудня 2013, о 16:07 |
Користувач |
Тут хтось навіть мануал на російській мові не міг до кетрона знайти, подивись в ютубі як звучать ямахи, корги, роланди , - можливо щось сподобається! |
unclehaphap | 26 Грудня 2013, о 16:54 |
Користувач |
Офіційного мануалу російською/українською для Кетронів я не зустрічав, припускаю, що нема. Є лише частковий неофіційний для SD1. |
Анатолiй | 26 Грудня 2013, о 19:55 |
Користувач |
З Кетронів російською є тільки до Ketron SD-2 на сайті ketron.it
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти