Leruch | 22 Жовтня 2015, о 11:44 |
---|---|
Користувач |
Хлопці доброго вечора. Підскажіть як користуватись заводськими настройками на РА - 600. Короче стер случайно гітари в перформансах. Як іх повернути. Дякую.
|
lonsar | 4 Січня 2016, о 00:23 |
Користувач |
Добрий день! Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаю всім здоров'я, щастя, творчих успіхів і всього найкращого!!! У нас проблема з Korg PA600! Купили інструмент у минулому році і цілий рік не могли натішитись ним! Але нещодавно Korg PA600 перестав бачити флешку! Всі мінусовки перекинули на внутрішній диск і працюємо. Але що робити з флешкою??? Вірніше, з USB на самому Korg PA600! Щоб попередити Ваші зайві поради і запитання скажу, що вже було зроблено: 1) Флешка працює, PC її бачить і з нею працює!!!; 2) Форматування було зроблено заново у системі FAT32; 3) Перепробував декілька різних флешок, які прекрасно працюють з PC - Korg PA600 їх не бачить! Скажу також, що не перепрошивав інструмент і не розбирав! Живу в Одеській області, в селі. До Києва (у сервісний центр) - 300 км. Є не поганий радіомайстер. Хочу поїхати, відкрити інструмент подивитись, може відійшов шлейф до USB або окислився якийсь контакт! Якщо ж нічого не вийде, то прийдейться їхати у сервісний центр! Якщо у когось з Вас були схожі проблеми, то підскажіть, будь-ласка, що робили Ви! За поради буду щиро вдячний!!! З повагою, Леонід.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти