"Ромен" TRK | 11 Січня 2014, о 18:24 |
---|---|
Користувач |
Починаючи з третьої години роботи, замовкає на деякий час (від долі секунди до декількох). Справа в дефекті чи регулюванні? Підкажіть, будь ласка, як правильно регулювати гучність на колонці та мікшері. Дякую!
|
Senyutovych | 11 Січня 2014, о 19:28 |
Користувач |
Напевно спрацьовує лімітер можливо засильний сигнал поступає |
felixlife | 11 Січня 2014, о 19:35 |
Користувач |
Після третьої години роботи просто ввімкнений на невеличкому сигналі чи на досить великій потужності в роботі на муз. сигналі? |
Вячеслав Нашемпа | 11 Січня 2014, о 21:44 |
Користувач |
Можливо ще спрацьовує термозахист,я зустрічав таке на mackie. |
"Ромен" TRK | 12 Січня 2014, о 12:11 |
Користувач |
Друзі, дякую, що відгукнулися. Причини я зрозумів, та що робити? Бо ж неприємно, коли під час танців замовкають 2 колонки одночасно. Порадьте як правильно регулювати, чи потрібно звертатись до майстра. Дякую!
|
felixlife | 12 Січня 2014, о 12:57 |
Користувач |
Скоріш за все підсилювачі йдуть у режим термал. Тут декілька варіантів, перший працювати на меншій потужності, другий - збільшити площу радіатора в підсилювачі, або міні обдув того радіатора що є. Але другий, це всеодно до тямущого майстра. Третій варіант, продати і купити щось солідніше. |
bodja bear | 12 Січня 2014, о 13:12 |
Користувач |
коли під час танців замовкають 2 колонки одночасно Якщо дві одночасно, думаю причина скоріш за все не в акустиці,мені чомусь здається що якийсь глюк в комутації або пульт сам затикається... Найкращий варіант показати все ваше начиння майстру ....щоб не гадати і не нищити апарат..... |
Вячеслав Нашемпа | 12 Січня 2014, о 14:52 |
Користувач |
Якщо дві разом замовкають то це причина перед колонками(скоріше пульт,або ноут чи звукова карта якщо є) |
Вячеслав Нашемпа | 12 Січня 2014, о 14:52 |
Користувач |
Шнурі і розетки перевірте |
"Ромен" TRK | 13 Січня 2014, о 10:55 |
Користувач |
Вчора експериментував. Працював на двох колонках: Behringer 615D і Beta3 12A. В кінці третьої години роботи, не регулюючи гучності, рівня сигналу, Behr... почав пропадати, тоді як Beta звучить безвідмовно. Думаю, що все пов'язано з перегрівом. Може хтось з майстрів долучиться до форуму і дасть пораду. Чи можна поміняти деталі з термозахисту на потужніші, чи лімітер сигналу? Дякую! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти