Senyutovych | 13 Січня 2014, о 12:49 |
---|---|
Користувач |
Підскажіть будь ласка чи потрібний DBX DriveRack або якийсь інший процесор звукових систем або чи багато він покращить. При конфігурації підсилювач Парк аудіо S2 і два топи ( динамік Eminence Kappa Pro 15 і драйвер P.Audio 450) без субів. |
unclehaphap | 13 Січня 2014, о 15:49 |
Користувач |
При умові розуміння суті процесів - покращить, але я би перефразував запитання: "Чи доцільно мені це з економічної точки зору?" |
Yulianovich | 13 Січня 2014, о 17:17 |
Користувач |
А які функції процесора DBX DriveRack плануються використовуватись? Якщо не потрібен кросовер, то можна розглянути і Behringer DEQ-2496. |
Senyutovych | 13 Січня 2014, о 18:54 |
Користувач |
Перша ціль це автоеквалізація і фідбек фільтер для поганих залів. От не знаю чи добавить він обєму в звуці і зробить звук мягший. Behringer не розглядаю так як не маю довіри до цієї фірми |
sergejkushnir | 21 Січня 2014, о 22:44 |
Користувач |
Беринжер доречі якісніше звучить в порівнянні з мильним Харманоським ДБХ
|
Юрко (DJ ... | 22 Січня 2014, о 08:02 |
Користувач |
Оба-на, які люди... І як завжди комент "в тему"... Сергію, хто вам таку дурницю ляпнув про Берінжер? Чи може, являєтеся дилером того ж Берінжера на теренах Вкраїни? |
bodja bear | 22 Січня 2014, о 11:10 |
Користувач |
Нэ Юрку то Московітами навіяно...на "ворожих" форумах ...там харман не в почоті .......Вони ,там ,всі адепти віри Електровозівскої ,а "хармановщики" оголошуються безапеляційно єретиками безвухими і предаються привселюдному закляннюПевно Харман менші відсотки дилерам башляє.....тому і звук в них такий мильний.......Бізнес.......маза фака,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))) |
bodja bear | 22 Січня 2014, о 11:46 |
Користувач |
Ще додам по темі ,працював разок через цей девайс на акстиці Маг МД554 і самопал саби ,живим складом....так от сама ця акустика мені не подобається ,як на моє вухо драйвер "кривий" ,а з цим девайсом і стараннями звукача, саунд зазвучав досить пристойно!!!!Ну в всякому випадку значно краще чим без нього!!!!!!Але мушу сказати анологічних приборів берінжера в користуванні не мав ,можливо вони і дійсно непогані все треба слухати самому..... |
pete fedyshyn | 22 Січня 2014, о 18:54 |
Користувач |
Беринжер доречі якісніше звучить в порівнянні з мильним Харманоським ДБХ А з яким саме DBX DriveRack ви порівнювали? З РХ, РА, 260, 220i чи може 4800? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти