Сергій | 29 Січня 2014, о 13:08 |
---|---|
Користувач |
Володимир Матвійчук
чи підтримує моя звукова карта (Creative SB Live! 5.1) ASIO в повній мірі? в драйверах здається є щось таке ))) |
Володимир Куцик | 29 Січня 2014, о 13:15 |
Користувач |
Для твоєї роботи буде достатньо і цього. Володимир Матвійчук - я знаю принци звукових карт. Просто топікастеру на його плани потрібно зрозуміти - купивши карту за 1000 доларів якість записаних мінусів не зміниться. От по-простому і написав. Все зводиться до вміння писати і слухати. |
Сергій | 29 Січня 2014, о 13:19 |
Користувач |
тобто наявна на даний момент в мене звукова карта не є сильно відставшою від теперішнього часу як на мої потреби? |
Володимир Матвійчук | 29 Січня 2014, о 13:25 |
Модератор |
А чого недостатньо? |
Сергій | 29 Січня 2014, о 14:07 |
Користувач |
наприклад при настроюванні затримки навіть в тій самій fruity loop studio коли ставлю меншу затримку, при великій кількості ефектів чи синтезаторів звук зависае або зупиняє "через перегрузку", мушу ставити більшу затримку. хочеться деколи заграти на клавіші як на міді клаві, дописати щось до фонограми зразу в софт а не в міді а потім ковирятись, знаю що це можливо, але при затримці 150 мілісекунд це трохи незручно. |
Володимир Матвійчук | 29 Січня 2014, о 14:19 |
Модератор |
Тоді, звичайно, треба ASIO карту та швидкий процесор. Будеш мати в пустому проекті 2-3 мс, а на завантаженому - 8-12. Якщо користуєшся великими бібліотеками - треба ще додати оперативки (16 Гб достатньо) та 64 бітну DAW або 32-бітну плюс gBridge. |
Сергій | 29 Січня 2014, о 14:55 |
Користувач |
тобто при моїх 4 гб оперативки і двоядерному інтелі загальною частотою 3,2 без варіантів як відчував, що мені потрібен комп інший зовсім |
Сергій | 29 Січня 2014, о 14:56 |
Користувач |
оперативки можна докинути до 12, більше материнська плата моя не смикне... |
Володимир Матвійчук | 29 Січня 2014, о 15:31 |
Модератор |
Економ ресурси. Не став імпульсних ревербераторів, обробок-комбайнів та надсучасних синтів. Не пиши по 80 треків. Підшукай б/у карточку з тих, що я радив та буде все добре. |
Сергій | 29 Січня 2014, о 15:40 |
Користувач |
ок. а як варіант робити покроково, щоб потім зводити в файл, або з затримкою 200-300 мс, то можна смикнути і при моїх параметрах? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти