Юрко (DJ ... | 31 Січня 2014, о 15:11 |
---|---|
Користувач |
Погоджуюся про дискети - хто мав колись ПСС то був крутий музика на фоні інших на СССРівських йоніках))) А пульт Саундкінг то не до порівняння. Я мав наувазі таке - мав колись Саундкрафта старого, чистого англійця (там в моделі число 16 було, точно зараз не згадаю, без ревера з довгими фейдерами) і працював на Саундкрафті останніх років - то два різних пульта. Якщо в першого звук чисто фірмовий, то останній аж смердить Китаєм. <Зараз мене пультами закидають>))) А ще зтикався з таким випадком: behringer ub1204FX старий (з сірими круцьками) та такий самий, але новий (з жовтими). То якщо перший звучить досить нормально, навіть враховуючи, що йому купа років, то інший звучить як Говнокінг... |
felixlife | 31 Січня 2014, о 15:45 |
Користувач |
Перші UB були зібрані на базі дуже не поганих комплектуючих, всі регулятори/фейдера - ALPS, серія операційників хоч і не NE, але справжні JRC. Перед UB була серія MX, тоже не погані мікшери, але знову ж таки на нормальній комплектусі. Ці серії бехрів що зараз роблять, взагалі шлак! Я наприклад на такі витвори кажу: Китайський китай |
Юрко (DJ ... | 31 Січня 2014, о 15:52 |
Користувач |
felixlife от і я про то саме))) Старше завжди краще за нове!!! |
pete fedyshyn | 31 Січня 2014, о 16:49 |
Користувач |
Старше завжди краще за нове!!! Тут я би не був такий категоричний. Серед нового теж є добре. Просто добре нове коштує захмарні гроші, а добре старе можна взяти за нормальні. Але то є правда, що розвиток не йде зараз в бік якості. Причин багато. Наприклад 20 років тому, щоб добитись хорошого рівного звучання АС, то треба якісні головки+добре порахована пачка. А зараз запхав в поганеньку колонку DSP і вже не так і погано! А якісні головки, то лита рама, різні способи демпферування і т.д. то ціна і вага. А маркетологи кажуть, людям треба легкі і багато ватт. Бо більшість не дивляться на чутливість, на тиск, АЧХ, а на потужність. Тому не дивно, що старенькі 300Вт грають голосніше за нові на 500Вт.
|
bodja bear | 31 Січня 2014, о 16:54 |
Користувач |
Старше завжди краще за нове Ну раз так то поміняю свою дружину (28 років,зріст 163см,форми -майже 90-60-90 ,на кухні краще чим Ектор Браво ,в ліжку лагідна добра і просто красуня) на жінку віком за 60 (з висящим балконом, беззубу, пющу і щоб обовязково коровою від неї смерділо, і щоб хустину з зашмарканими фостами не знімала навіть в ліжку ,носила тільки совєцькі майтки образця 1937 року і милась раз в місяць) Юра не ображайся на стьоб ,просто жартуюж По темі додам що і нове є дуже хороше і достойне,але як правило з непідйомною ціною для простих весільних музик.Я от особисто в Столиці, в музторгу ,слухав акустику за 22 000 грн. і то ще 5 років тому,повір я тоді від того звуку чуть в штани від радості не наробивта і Ямаха Мотіф старшим по віку соплемінникам не поступиться ,тут строго ІМНО |
Юрко (DJ ... | 31 Січня 2014, о 17:15 |
Користувач |
Бодя, я не ображаюсь - від душі пореготав))) А свої пости я і пишу з точки зору весіьлного лабуха, тобто не розглядаю топову апаратуру. Для мене наприклад, звук вважається недорогим до трьох кілобаксів - все що вище я не потягну.
Так є, і навіть дуже добре, але чи виплатиться то взяти простому лабуху, і скільки воно буде виплачуватися. Я наприклад проти того, щоб пів життя лабати суто, щоб відбити апарат Наш ринок заповнений обладнанням, яке реально гірше, але добре продається. Зараз такий час - вибирають за ціною, а вже потім слухають звук. І ще питання до Богдана: а часто ти в "природі" зустрічав лабуха з мотіфом? То є більш вузьконаправлений апарат, націлений на аранжувальників, або на суто живі колективи. |
bodja bear | 31 Січня 2014, о 17:38 |
Користувач |
а часто ти в "природі" зустрічав лабуха з мотіфом Юра ти краще мене запитай;" чи часто я зустрічав музикантів які взагалі знають що Ямаха випускає ще щось крім ПСР" , А взагалі ти все правильно написав ,якщо музика це не хобі а праця ,то вона мусить бути рентабельна...Підпишусь під кожним твоїм словом... |
Юрко (DJ ... | 31 Січня 2014, о 17:41 |
Користувач |
|
Віталік Вус | 31 Січня 2014, о 21:59 |
Користувач |
а часто ти в "природі" зустрічав лабуха з мотіф Юрко,вір-не-вір,але на Яворівщині є село(!),де є 3(!!) весільні кантори(одна-повністю живий склад) і ДВІ З НИХ ЮЗАЮТЬ YAMAHA MOTIF(!!!):XS6 i ES6! |
Yulianovich | 31 Січня 2014, о 23:21 |
Користувач |
Загадка: в якому варіанті буде швидше зроблений апгрейт? а). "Маю АС фірми ХХХ. Звучить бомба!" б). "Маю АС фірми ХХХ. На краще нема наразі грошей".
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти