Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Старе, добре, фірмове, чи модерновий звук... про акустичні системи.
Старе, добре, фірмове, чи модерновий звук... про акустичні системи.

Погоджуюся про дискети - хто мав колись ПСС то був крутий музика на фоні інших на СССРівських йоніках)))

А пульт Саундкінг то не до порівняння. Я мав наувазі таке - мав колись Саундкрафта старого, чистого англійця (там в моделі число 16 було, точно зараз не згадаю, без ревера з довгими фейдерами) і працював на Саундкрафті останніх років - то два різних пульта. Якщо в першого звук чисто фірмовий, то останній аж смердить Китаєм. <Зараз мене пультами закидають>)))

А ще зтикався з таким випадком: behringer ub1204FX старий (з сірими круцьками) та такий самий, але новий (з жовтими). То якщо перший звучить досить нормально, навіть враховуючи, що йому купа років, то інший звучить як Говнокінг...

Перші UB були зібрані на базі дуже не поганих комплектуючих, всі регулятори/фейдера - ALPS, серія операційників хоч і не NE, але справжні JRC. Перед UB була серія MX, тоже не погані мікшери, але знову ж таки на нормальній комплектусі. Ці серії бехрів що зараз роблять, взагалі шлак! Я наприклад на такі витвори кажу: Китайський китай

felixlife от і я про то саме))) Старше завжди краще за нове!!!

Старше завжди краще за нове!!!

Тут я би не був такий категоричний. Серед нового теж є добре.

Просто добре нове коштує захмарні гроші, а добре старе можна взяти за нормальні.

Але то є правда, що розвиток не йде зараз в бік якості. Причин багато. Наприклад 20 років тому, щоб добитись хорошого рівного звучання АС, то треба якісні головки+добре порахована пачка.

А зараз запхав в поганеньку колонку DSP і вже не так і погано!

А якісні головки, то лита рама, різні способи демпферування і т.д. то ціна і вага. А маркетологи кажуть, людям треба легкі і багато ватт. Бо більшість не дивляться на чутливість, на тиск, АЧХ, а на потужність.

Тому не дивно, що старенькі 300Вт грають голосніше за нові на 500Вт.

Старше завжди краще за нове

Ну раз так то поміняю свою дружину (28 років,зріст 163см,форми -майже  90-60-90 ,на кухні краще чим Ектор Браво ,в ліжку  лагідна добра і просто красуня) на жінку віком за 60 (з висящим балконом, беззубу, пющу і щоб обовязково коровою від неї смерділо, і щоб хустину з зашмарканими фостами не знімала навіть в ліжку ,носила тільки совєцькі майтки образця 1937 року і милась раз в місяць)

Юра не ображайся на стьоб ,просто жартуюж

По темі додам  що і нове є дуже хороше і достойне,але як правило з непідйомною ціною для простих весільних музик.Я от особисто в Столиці, в музторгу ,слухав акустику за 22 000 грн. і то ще 5 років тому,повір я тоді від того звуку чуть в  штани від радості не наробивта і Ямаха Мотіф старшим по віку соплемінникам не поступиться ,тут строго ІМНО

Бодя, я не ображаюсь - від душі пореготав)))

А свої пости я і пишу з точки зору весіьлного лабуха, тобто не розглядаю топову апаратуру. Для мене наприклад, звук вважається недорогим до трьох кілобаксів - все що вище я не потягну. 

Тут я би не був такий категоричний. Серед нового теж є добре.

Так є, і навіть дуже добре, але чи виплатиться то взяти простому лабуху, і скільки воно буде виплачуватися. Я наприклад проти того, щоб пів життя лабати суто, щоб відбити апарат

Наш ринок заповнений обладнанням, яке реально гірше, але добре продається. Зараз такий час - вибирають за ціною, а вже потім слухають звук.

І ще питання до Богдана: а часто ти в "природі" зустрічав лабуха з мотіфом? То є більш вузьконаправлений апарат, націлений на аранжувальників, або на суто живі колективи. 

а часто ти в "природі" зустрічав лабуха з мотіфом

Юра ти краще мене запитай;" чи часто я зустрічав музикантів які взагалі знають що Ямаха випускає ще щось крім ПСР" ,

А взагалі ти все правильно написав ,якщо музика це  не хобі а праця ,то вона мусить бути рентабельна...Підпишусь під кожним твоїм словом...

" чи часто я зустрічав музикантів які взагалі знають що Ямаха випускає ще щось крім ПСР"

а часто ти в "природі" зустрічав лабуха з мотіф 

Юрко,вір-не-вір,але на Яворівщині є село(!),де є 3(!!) весільні кантори(одна-повністю живий склад) і ДВІ З НИХ ЮЗАЮТЬ YAMAHA MOTIF(!!!):XS6 i ES6!

Загадка: в якому варіанті буде швидше зроблений апгрейт?

а). "Маю АС фірми ХХХ. Звучить бомба!"

б). "Маю АС фірми ХХХ. На краще нема наразі грошей".

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти