Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Старе, добре, фірмове, чи модерновий звук... про акустичні системи.
Старе, добре, фірмове, чи модерновий звук... про акустичні системи.

на Яворівщині є село

Є то воно є)))але є два питання 1чи відповідає рівень всього подальшого тракту рівню вищеозвученого девайсу? 2Чи рентабельна для тих музик виявилась покупка такого дорогого інструмента... Звісно якщо музика більше хобі ніж робота, а основний заробіток дозволяє себе побалувати то чому б ні можна і сотню друго тисяч доларів вкласти, але якщо музика це спосіб заробити на хліб ,то економічна доцільність має займати (ІМХО) одну з ключових позицій... П.С. Якщо на теренах нашої вітчизни є весільні лабухи яким рентабельно возити по халтурах апарат класу Мотіф то я за них можу лише порадіти і побажати іще більших успіхів у роботі і творчої наснаги... П.С. Юліанович з тими лабухами в кого замість акустики і муз інструментів вибухові речовини (Звучить бомба")стараюсь справи немати,як підказує практика всі вони вельми грамотні і начитані саунд інженери і я простий хлоп з села в такій високій компанії тєряюсь))))

Звісно якщо музика більше хобі ніж робота, а основний заробіток дозволяє себе побалувати то чому б ні можна і сотню друго тисяч доларів вкласти, але якщо музика це спосіб заробити на хліб ,то економічна доцільність має займати (ІМХО) одну з ключових позицій... 

Що сказати, - згоден з цим.- !!! А взагалі, хто не лабає на Yamaha MOTIF чи KORG Kronos. той не клавішник, не лабух, так просто стояв збоку, бачив дзвін та не чув його.

Тре бути крутими лабухами  - !!! Гайда за Мотіфом - !!!!!!!

Бодя,тракт відповідає,з тим порядок,я би сказав вище середнього класу.хоча й не топ.А на рахунок рентабельності (я так розумію,мова про XS) то так відразу не скажу,не питав...Але звучить вона...Я стояв,слухав і гіркі сльози заздрості душили мене "ніпадєцкі":я на той час про такий клавіш за таке бабло і мріяти боявся...правду кажучи і зараз боюся:ой дорога вона,дорогезна...Плачу...Маю МО6,вроді i MOTIF,але все-одно не то...

Studio,не зрозумів іронії.То мається на увазі,що MOTIF купляють тільки позери і брендомани?

Ну вище середбнього рівня А/С для Мотіфа ,того зеленкуватого з великим телівізуром я б сказав малувато там проситься акустика Топ рівня ,як варіант Кобра Також доречі плачу як подумаю скільки то все коштує,а з акустикою рівнем вище середнього яб краще взяв старий трайтон а то все шо сі лишило з Мотіфа ,після покупки трайтона вклав би ще в акустику щоб вона була рівнем ще вище середнього

Як аргумент всі бачите весло в мене на авцітак от через хороший дорогий Стек "Ампег", серію нажаль не запамятав, те "Чудо" зазвучало майже як фірмовий фендер ,як за свої гроші то дужеее жжжиииррннооо а от через Китайський "Піндос-Дівайс" то і хорошй японський фендер звучав як совєцький "Урал"  Так що для себе я давно вирішив першим ділом хороший звук ,а інструмент на другому місці ...звісно що цим всім начинням ще обовязково треба вміти користуватисьП.С.Якщо вже мати щось  в канторі топ рівня ,то не клавіші чи акустику ...тут однозначно  треба  брати  "Бабу" без Мотіфа чи Войса в конторі жити можна ,а топова "Баба"  це вєщь!!!! Вона і око радує і як господарі рагулі стіл не накрили то канапок "намастит" і є сі на шо сперти як до дому змучений з халтури їдиш ,щоб на ямах головою колонки не надщерблювати...)))))))))))))))))))

...Studio,не зрозумів іронії.

Хлопці без образ. То жарт.  Мотіф, Кронос, купують ті кому він треба, хто дуже хоче, і має за що.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти