bodja bear | 10 Жовтня 2014, о 17:03 |
---|---|
Користувач |
Колеги музиканти ,цікаво , а зарас на західній Україні ще хтось виконує російські пісні? |
unclehaphap | 10 Жовтня 2014, о 18:10 |
Користувач |
Патріоти цінують не тільки українські пісні, але й українську мову. Браття, будьмо уважні до кожної буковки і коми... |
Фісунов Андрій ... | 10 Жовтня 2014, о 19:09 |
Користувач |
дкмаю ні!!!!! |
ДІМА гурт"Дивограй" | 14 Жовтня 2014, о 13:21 |
Користувач |
Наскільки я знаю-співають повним ходом.Ми вже роками співаєм тільки по замовленню за гроші.А взагалі-то мені дуже подобається вислів-Недопалок кинутий в урну,і сміття не залишене після себе,-набагато патріотичніше ніж прапор на авто. |
unclehaphap | 14 Жовтня 2014, о 13:47 |
Користувач |
Запитання в лоб: чи можна співати пісень Андрія Макаревича і гурту "Машина часу"? |
pete fedyshyn | 14 Жовтня 2014, о 15:22 |
Користувач |
А чому не виконувати пісень російською мовою? Мова як мова, не краща і не гірша за інші (аби без мата). Якщо слухач хоче слухати, то чому не виконувати? Це якщо про музику, а не про політику. |
bodja bear | 14 Жовтня 2014, о 15:38 |
Користувач |
От і я собі цьвєха забив в голову... позиція Дядька Хапка мені близька.... |
oleg332 | 14 Жовтня 2014, о 18:03 |
Користувач |
Виконують російські (крім шансону). Політика політикою, а гроші потрібні всім... Тільки прошу не "нападати" на мене, оскільки я висловив свою позицію. Давайте не будемо знову мудрувати! Нацьому сайті всі "святі". Пишуть, що спілкуються тільки Українською, пишуть тільки українською. А насправді - все як і було раніше. Панове, не вдавайте з себе великих патріотів! Я із Західної України і не хочу знову все нових і нових скандалів. Прохання до модераторів: Будь ласка, поясніть авторам подібних тем щоб не розпалювали подібне, бо досить вже того, що маємо! Є дуже багато гарних російських пісень , які не мають відношення ні до політики ні до теперішніх проблем! |
Yulianovich | 14 Жовтня 2014, о 23:42 |
Користувач |
Ми не виконуємо, бо російське музло це переважно відстій. |
Богдан Іванишин | 15 Жовтня 2014, о 00:26 |
Адміністратор |
Востаннє грали 30 липня, на весіллі, майже весь шансонний репертуар, так сі стало... До того пів року - 2-3 замовлення і після 30 липня ще не грали ні разу! Всі весілля на яких ми виступаємо діалог з молодятами починається із слів "НОТ РАША"! Категорично! Та й ми самі тримаємо позицію не співати на мові окупанта і ти диви.. так стається що люди з нами цю думку поділяють.))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти