Тiнь | 20 Січня 2015, о 08:01 |
---|---|
Користувач |
я. Богдане, маю на увазі не тільки мобілізацію глупу, а все те що взагалі сталося. І не хочу щоб ні сусіда не визивали ,а ні свого ворога, і синів я категорично не пущу. Не для цего я їх ростив !!!. |
olenkaromaniv | 30 Січня 2015, о 00:53 |
Користувач |
П. Василь, Ви маєте рацію. Люди відчайдушно воюють там, втрачають здоров"я й вмирають, а за їх спинами долю вирішує брудна політика. Я маю теж синочка, хоч ще зовсім маленького, але розумію Вас! А працювати потрібно, бо москаль того й добивається, щоб ми склали руки. Але ми талановитий народ і сильний духом! |
bodja bear | 30 Січня 2015, о 01:31 |
Користувач |
а за їх спинами долю вирішує брудна політика. Скільки світ стоїть, стільки так є ,було і буде...А на свою винятковість, як нації, ставку робити неварто...багато вже робило і програло ,та тепер вже назву тих народів ніхто і не згадає....Тільки народ готовий на повну самопожертву і зречення ,заради вищого загально-національного, суспільного блага ,має шанс на успіх.... За нашим народом ,наразі ,такої готовності не спостерігається,як в керівному ешелоні ,так і серед пролетаріїїв.....Прислівя "моя хата з краю" вже котре століття поспіль ,залишається для нашого народу визначальним путівником і вже котре століття поспіл ми преречено терпим поразку у боротьбі за свою нацональну і соціально справедливу державу,та і взагалі за державу як таку що має місце бути..... |
Hollow Man | 30 Січня 2015, о 13:10 |
Користувач |
Привіт політтехнологи!Народ ні при чому.Гляньте на сусідів поляків.В більшій своїй масі народ був ще паскудніший за наш.Колись навіть такий вираз вродився поляк -це професія .Ми,просто жертва обставин,бо після розвалу імперії продовжували входити до "зони інтересів" тюрми народів.Крім того москаль, в своїй пихатості, рахує,що впадло вчити іноземну мову,краще ввести"второй государствєний".Знову ж проблема церковна,бо польща вся католицька,ну а ми для паскуди просто клондайк.Люба імперія просто пшик,якщо не має колоній,а Україна для москаля -що масло до хліба. Тепер ще одне - не путайте державу з народом,а ще ліпше з громадою.Державі на нас начхати,бо для них ми цінні лише як електорат.Чому ж це нам,людям не має бути так само по відношенню до купки паразитів.Держава не збирається міняти систему відношень з власним народом.Система розподілу цінностей не міняється з часів союзу,бо це їм вигідно.В результаті цим вампірам вигідно,щоб гинули мирні люди. А в мясорубку дітей нема чого посилати,в країні достатньо і мєнтів і вояків.Сидять на державному забезпеченні,то хай хліб і відробляють.Військовий стан ще ніхто не оголошував(бо бабла зза кордону не дадуть).Зрозумійте люди,що "свою охорону" вони в м,ясорубку не кинуть,бояться,що якщо народ знову повстане,то нікому буде їх захищати(поки вони добро в камази грузитимуть). |
rura1961 | 30 Січня 2015, о 14:22 |
Користувач |
Батяр-Бенд "Кавалєрка", навіть нема що добавити, все коротко, стисло і правильно... |
Тiнь | 31 Січня 2015, о 12:23 |
Користувач |
Відповідь достойна та суперова!!! Молодчинка!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти