Yulianovich | 3 Січня 2015, о 00:35 |
---|---|
Користувач |
Не було, нема і не буде. Різні потреби в музикантів, то ж усім не догодиш.
Не сказав би. Це в музикантів часто нема реального розуміння про можливості і рівень інструментів. |
A_two | 3 Січня 2015, о 01:03 |
Користувач |
І ще скажу, що людям які нас замовляють, всеодно, в кого який сітезатор, чи які семпли, головне якість. А поки ми тут обговорюем, яка клавіша краща, то деякі, так звані музиканти, що не відрізняють ТОНІКИ від ДОМІНАНТИ, більше заробляють одним ноутбуком, То прощо вже говорити |
Yulianovich | 3 Січня 2015, о 02:50 |
Користувач |
А при чім тут замовники? Кожен музикант обирає інструмент під потреби роботи, виконавський рівень та фінансові можливості.
Ну і...? Фах музиканта не належить до дуже прибуткових. Та і доходи "ноутбучників" достатньо зменшились за останні роки, що по весіллях, що по кабако-парнусу. Та і в чужу кишеню заглядати ... еее... "Пісню" що "для халтури досить і такого (недорогого) апарату/інструменту" чую вже сорок років. Вона "невмируща"!
|
A_two | 3 Січня 2015, о 14:48 |
Користувач |
Ви мене не поняли. що людям, легже одного ноутбушника наняти, чим 8х живих музикантив. Не цінять зара музик як колись. |
DJ | 5 Січня 2015, о 03:33 |
Користувач |
Просто зараз можна відіграти весілля одному чоловікові.То раньше коли весілля тривало з 6сти вечора і до шисти ранку і зразу другий день весілля.Тоді дійсно було важко. а зараз з трьох дня і максимум до двох ночі.Для мене дійсно вигідніше купити клавішу з мп3 плеєром і заробляти як вісім музикантів самомомуДуже добре коли працює сімя чоловік іжінка це дійсно сімя приносить прибуток до дому.Відіграли мінімум чотири весілля і все у них добре.Ато на вісім чоловік давай дві машини мінімум.А ще хазяїну треба щось поставити на стіл.сімя відробить аппаратуру за рік і будоть просто заробляти для себе.А музиканти дуже часто знаю свараться між собою хтось хоче щось новіше другий говорить вистачить цього.третій взагалі кудись виїджає і починається дільошка в мене вже таке було.Так дійсно краще у двох трьох.купив собі па 800 і два микрофона і різниці напевно зараз ніякої.Бо люди зараз як думають якщо є клавіша то значить жива музика .і їм сеодно чи то ямаха 51 чи корг пах3.Головне щоб гарно співали і буцім щось нажимали на клавіші А музикан просто хоче щоб внього було те що нема в другого музиканта .і просто викідають тисячі доларів.і получається діду грав і так далі.Дійсно для мене краще зовсіх підходить корг па 800.і плюсовку свою запишиш і міносовку і ціна не погана зараз.мені мій друг продасть свою .па 800.Дякою що допомагали мені з вибором інструменту.З новим роком. |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 09:56 |
Користувач |
Таких наївних вже дуже мало. (На Львівщині принаймі). |
unclehaphap | 5 Січня 2015, о 11:09 |
Користувач |
Знову почався ніщєбродскій смур. Не клавішу треба вибирати дешеву, а професію оплачувану і ставитися до неї відповідно, а не кроїловом займатися...
|
A_two | 5 Січня 2015, о 17:02 |
Користувач |
Щоб неговорили але "ВСЕ ПРОХОДЯЩЕ,А МУЗИКА ВІЧНА" |
Ivan2912 | 5 Січня 2015, о 20:13 |
Користувач |
Так все правильно МУЗИКА ВІЧНА-тільки трошки міняється,,, |
rura1961 | 5 Січня 2015, о 21:15 |
Користувач |
Музику замінила "фанера" і мінусовки.... ну то вже порадьте, що людині купити, а то одна філософія... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти