DJ | 7 Січня 2015, о 02:54 |
---|---|
Користувач |
Дякою пан Юрій но я вже купую па 800. Мені просто було купити раньше за 15000 тис а тепер я копую за 20000.і то у свого знайомого. Такщо тему можна закривати.Як буду колись куповати корг оазіс то обовязкову у вас ститаю совет.Але це напевно буде через років пять .А поки що маєм то маєм.А якщо хочете то можна й зараз поговорити про корг оазіс.Що вньому такого ціного.і чому він кращий корг кронуз.І взагалі яка найкраща клавіша за всі . Усіх з різдвом христовим! |
Ivan2912 | 7 Січня 2015, о 11:29 |
Користувач |
А цей ПА-800 має МП-3 плату??? бо я так зрозумів що тобі більше пускати фанери, Ну бо в них не усіх є встроєна плата щоб цей інструмент читав МП-3,, |
Ivan2912 | 7 Січня 2015, о 11:29 |
Користувач |
А цей ПА-800 має МП-3 плату??? бо я так зрозумів що тобі більше пускати фанери, Ну бо в них не усіх є встроєна плата щоб цей інструмент читав МП-3,, |
DJ | 7 Січня 2015, о 15:56 |
Користувач |
Так в нього повний фарш. В ньому є усе як для мп3 І живої роботи.Цей хазяїн ніколи не включає міносовки .Він тільки грав на ньому бо його вокаліст ніколи сказав не буде співати під мінус.А жінці важко співати під міносовки. Тай знаю з мінусовки з інтернета можна добрячого віруса хапнути.Вже було пару рас.що я давав свій колишній па 50 на халтури.А класно пише мінусовки Юра Ящук з новуї ушиці. Гурт називається свіжа копійка.І у нього є не погана пісня новоушиться краса.раджу послухати.! |
A_two | 7 Січня 2015, о 22:18 |
Користувач |
Ну хвалити Бога,що ви купили собі сінтезатора,!!! Ps. В мене ще 1. питаня. А якщо би лижалоб питання, перед вибором, між, Па 800 і Тайрусом 2 щоб ви порекомендували/? |
A_two | 7 Січня 2015, о 22:18 |
Користувач |
Ну хвалити Бога,що ви купили собі сінтезатора,!!! Ps. В мене ще 1. питаня. А якщо би лижалоб питання, перед вибором, між, Па 800 і Тайрусом 2 щоб ви порекомендували/? |
Тiнь | 7 Січня 2015, о 23:04 |
Користувач |
. |
Тiнь | 7 Січня 2015, о 23:05 |
Користувач |
Шановний Troublemaker. Ви би ліпше собі поставили питання про те коли Ви відпрацюєте ці 20000гр, а не про клаву з мп-з. До балалайки плеер приципити можна і не відризниш навіть від корга 800-го з тим самим плеером. Ви своїми запитаннями підіймаєте тільки колегам н |
Тiнь | 7 Січня 2015, о 23:05 |
Користувач |
. |
unclehaphap | 7 Січня 2015, о 23:11 |
Користувач |
"На березі річки сидів Змій Горинич і злагоджено співав хором". Клони/боти куражацця... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти