Ivan2912 | 5 Січня 2015, о 20:08 |
---|---|
Користувач |
Ой як далеко то не знаю,Знаю що у EFX-8 набагато слабший ревер ніж у FX-8 це точно,ну і тому Вам потрібний ще виносний,Ну а що виносний ревер кращий-це ше залежить який,Але ми всі прекрасно знаєм, що окремі речі, чи це ревер, чи пульт, чи компресор- завжди були кращі,Три чи чотири в одному ну це просто зручно-менше шнурів,менше наводок,менше проблем, Ну але граєм на тому що маєм,і стараєшся вижати з свого апарату максимум класного звучання, А нарахунок параметрів-незнаю накручуєм на вухо,сподобалось то фіксуєм,Треба подивтись в гуглі там полюбому найдеться,,, |
Олександр Соколюк | 5 Січня 2015, о 23:06 |
Користувач |
Три чи чотири в одному ну це просто зручно-менше шнурів,менше наводок,менше проблем Та нема проблем з наводками нормальні кабеля і все скодав у рек от тобі й все!http://www.minus.lviv.ua/photo/159852/ |
Yulianovich | 5 Січня 2015, о 23:35 |
Користувач |
Недопідсилювач (якщо вбудований), слабенька FX обробка, пародія компресії з однією круцькою, недоеквалайзер на 7-9 смуг.
Чітко!!! От тільки ручки мабудь незручні. Поміняйте на: http://microfon.sells.com.ua/ruchka-otkidnaya/p928
|
Юрко (DJ ... | 6 Січня 2015, о 09:33 |
Користувач |
Скільки років працював з комплексним апаратом - ніяких наводок не було, правильно сказано було - нормальні кабеля, а не на "скрутках" і синій ізолєнті... А якщо хочете щоб було ВСЕ і з нормальними параметрами і щоб ще редагувалося - нормальна КОНЦЕРТНА цифра і вперед. Все рулиться, купа параметрів, зберігається. І без наводок, і якість, і река не треба - все в одній коробці. |
Ivan2912 | 7 Січня 2015, о 11:41 |
Користувач |
Ну правильно-я просто навів приклад, Ми і далі працюєм на тому що все поокремко,і нічо-все класно звучить, А то шо КОНКРЕТНА ЦИФРА-можливо би хотілось,але ціна ДУЖЕ кусається, Такщо говорила одна людина- Маємо то що маємо,,, |
Олександр Соколюк | 9 Січня 2015, о 16:25 |
Користувач |
КОНЦЕРТНА цифра і вперед Ціна це раз, а по друге в селех на вулиці , погода , нестача напруги в мережі і ... В мого хорошо друга був випадок в селі весілля в самому розгарі і завис цифровий пульт! Доки необнулили нічого зробити немогли- весіля домучували, а потім пів ночі прошивали що б другий день дограти! |
pete fedyshyn | 9 Січня 2015, о 17:26 |
Користувач |
завис цифровий пульт то напевно не була "нормальна КОНЦЕРТНА цифра"..... |
Юрко (DJ ... | 12 Січня 2015, о 09:23 |
Користувач |
Часом не Presonus Studio Live перших версій? В них були косяки з софтом. Але я відкрию таємницю - то не концертний пульт, то просто наші лабухи як діти малі тягнуть все
П.С. А тепер можете кидати в мене какашками за мій пост... |
Hollow Man | 15 Січня 2015, о 19:51 |
Користувач |
Знаєш Юрку, мені це нагадує анекдот про те, як два бомжі сперечаються-...шо крутіше-Мерседес чи БМВ!!! |
Ivan2912 | 15 Січня 2015, о 22:49 |
Користувач |
У Вас БМВ чи Мерседес, а то я зрозумів у Вас все по крутому,,, |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти