Валерій Ігорович | 19 Серпня 2015, о 14:14 |
---|---|
Користувач |
Людина спитала в якому пульті кращий ревер. Написали все, що завгодно навіть умняки порозкидали, а відповіді НОЛЬ.... |
unclehaphap | 19 Серпня 2015, о 14:28 |
Користувач |
Значить, відповіді нема. Або є у вигляді поради докупити завнішню обробку. Або купити девайс класом повище. А те, що там не згадується кимось улюблений ЗЕД, не є ознакою "Інфомації ноль" :) ... |
pete fedyshyn | 21 Серпня 2015, о 18:35 |
Користувач |
Людина спитала в якому пульті кращий ревер. Написали все, що завгодно навіть умняки порозкидали, а відповіді НОЛЬ То шо є в тих пультах, то не ревер, то якась імітація. Тому якщо не говорити про окремий девайс нормального рівня, то пульт можна брати любий, за ті гроші ліпшого не буде. Р.S. В Динакорді Павермейті теж ревер ніякий, нормальних реверів в аналогових пультах немає. |
bodja bear | 22 Серпня 2015, о 00:21 |
Користувач |
Піт ,не погоджуюсь з вами...в мого колеги ,на чорний день ,валяється саунд кінг ,на шість каналів,о там ревер ніяким назвати язик просто не повернеться...))) П.С. Для вокалу ,під фонограму ,мені завжди вистачало ревера в моїм старенькім беренжері,от визвучити живий колектив то там вже треба помахатись і в копієчку влетіти ,бо інакше жиру не буде... П.С.2 щоб почути той добрий ревер ,треба ше мати дууууже добру акустику...ІМХО (шо значити я си знаю а ви си думайте)))) |
Senyutovych | 23 Серпня 2015, о 22:49 |
Користувач |
Хочете з нормальним ревером то може хіба може бути Roland 3100pro десь приблизно на такі самі гроші може трошки дорожчий. А якщо аналог то знормальним ревером то вже в районі 700 -800 баксів. Найоптимальніше купити зовнішній ревер . Ще колись мені зустрічався пульт M-Audio там також були досить добрі ревера. |
Вячеслав Нашемпа | 24 Серпня 2015, о 10:10 |
Користувач |
Колись працював в Києві з вокалісткою(доречі шикарна Універсальна вокалістка),так вона взагалі просила на її мікрофон ревера не давати,і скажу що вона так уміло використовувала свої вокальні дані що питання не стояло який ревер кращий. |
Вадим Тулейбич | 1 Вересня 2015, о 21:04 |
Користувач |
Не знаю,чи ця тема ще актуальна.але хочу сказати , що кожен девайс має відповідати за те для чого він виготовлений. А все останнє лайно, яке напічкане реверами, підсилювачима та все інше, то є чистий хлам, і нема різниці чи він динакорд чи іншого бренду навіть якщо це оригінал. Все повинно бути ОКРЕМО !!! |
SaBmSv | 6 Вересня 2015, о 00:33 |
Користувач |
Згоден, дуже багато залежить від вокаліста, якщо вміє користуватися своїми вокальними даними то ревер не важливий . Хоча ми купували мiкшерний пульт Alto в цьому магазинi http://luxpro.com.ua/c3-zvukovoe_oborudovanie так там реверы були вбудовані відразу, тому окремо нам не знадобилися. |
Senyutovych | 18 Вересня 2015, о 23:28 |
Користувач |
Хочу ще додати що Allen Zed кращий як пульт від Soundcraft EFX8. Але Soundcraft EFX8 зручніший в користуванні. А ревера що один що другий мають ніякі. Вже краще щось з Mackie |
pete fedyshyn | 19 Вересня 2015, о 15:43 |
Користувач |
дуже багато залежить від вокаліста, Однозначно, не вмієш співати - ревер не винен якщо вміє користуватися своїми вокальними даними то ревер не важливий Навпаки, якщо хороший вокаліст, то ревер дуже важливий, бо ним можна і спаскудити все, а можна блиск навести.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти