labuh-kpp | 22 Січня 2015, о 21:32 |
---|---|
Користувач |
що можите сказати про ці усілки менецікаить чи кращі вони за behringer ep 2500 |
alex_niko | 5 Лютого 2015, о 02:04 |
Користувач |
А ви як вважаєте, Китайський підсилювач зібраний зі сміття, може бути кращим??? Ви почитайте відгуки, поспілкуйтеся з людьми які на них працюють, і будете мати уяву, хто і за що кращий!!! |
azsxdcfv | 17 Травня 2015, о 14:44 |
Користувач |
Цікаво було би почути відгуки музикантів,які зрівнювали оці підсилювачі із підсилювачами Володі Єлісєєва який теж із Житомира.Що лучше та качественіше між цими двома брендами.Якщо alex_niko не проти то сам дай відповідь на дане питиння. |
Yulianovich | 17 Травня 2015, о 15:25 |
Користувач |
Чому на автошляхах присутні автівки різних виробників? Невже нема:
?! Потрібно вказувати по яких критеріях "лучшесті і качественності" хочете почути відгуки. |
azsxdcfv | 17 Травня 2015, о 15:57 |
Користувач |
Тому і підставляю свою голову щоби почути по яких критеріях "лучшесті і качественності" хочу почути відгуки. |
Yulianovich | 17 Травня 2015, о 17:18 |
Користувач |
А вони різні: ціна, країна-виробник, новинка чи вінтаж, техарактеристики, вага, колір, доступність сервісу, надійність і т.д., і т.д. ... І, зауважте (!), для кожного користувача вони розставлені в іншій пріоритетності. Варіант: "почитав форуми і зробив єдиновірний вибір" - завжди приречений на поразку. Професіонали зі знаннями і багажем теж роблять помилки в виборі сетапу і музінструментів. Не помиляється лише той, хто нічого ... не купує. |
azsxdcfv | 17 Травня 2015, о 18:54 |
Користувач |
Варіант: "почитав форуми і зробив єдиновірний вибір". Но мене одне вбиває,читаю коментарі до данного девайсу і дивуюсь :Дуже задоволений! "Фірмовий" звук при абсолютно демократичній ціні, або: НА ДНЯХ ПРИДБАВ ПІДСИЛЮВАЧ ДУЖЕ КЛАСНО ЗВУЧИТЬ НА ВЕЛИКІЙ ПОТУЖНОСТІ ЗВУК НЕ ПОРТИТЬ ЗА ТАКІ ГРОШІ ЦЕ НЕ ПІДСИЛЮВАЧ ЦЕ СКАРБ! Щож вони до цього мали за підсилювачі.Хоча можна зрозуміти і цінову політику на підсилювачі.Вибачаюсь якщо когось образив. |
alex_niko | 17 Травня 2015, о 20:46 |
Користувач |
А що лутше, камандір, чи ахвіцер???!!! |
alex_niko | 17 Травня 2015, о 20:51 |
Користувач |
Шановний azsxdcfv: А різну дурню, писати не потрібно!!! |
azsxdcfv | 18 Травня 2015, о 08:17 |
Користувач |
А різну дурню, писати не потрібно!!! Я ще раз вибачаюсь може кого образив но ні один музикант поки ще не написав що у нього був підсилювач від Василя чи Єлісєєва чи той самий Парк і він поставив ці бренди на полку і користується тільки вашими. Дуже хотілось би щоби мене у цьому переконали ті музиканти які у вас їх купляли,і я із задоволенням куплю у Вас підсилювач. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти